Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα

Προκριματικά της Νότιας Αμερικής για το Μουντιάλ 2018, που θα φιλοξενηθεί από τη Ρωσία. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες παίρνουν απευθείας εισιτήριο για την τελική φάση, ενώ η 5η θα συμμετάσχει σε διηπειρωτικά πλέι οφ με τον νικητή των προκριματικών της Ωκεανίας.

* G/G & Over 2,5 οι τρεις τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις για προκριματικά Μουντιάλ με γηπεδούχο τη Βολιβία.

Στον πρώτο γύρο: Παραγουάη – Βολιβία 2-1

ΒΟΛΙΒΙΑ

Μαθηματικές είναι μόνο οι ελπίδες της Βολιβίας για πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2018 ή συμμετοχή στα διηπειρωτικά μπαράζ. Ο μηδενισμός στα ματς με Περού και Χιλή αποδείχθηκε ιδιαίτερα επώδυνος και στον ψυχολογικό τομέα, με το σύνολο του Άνχελ Γκιγιέρμο Όγιος να υφίσταται συντριβή πριν από λίγες ημέρες στη Βενεζουέλα. Σε μεγάλο βαθμό αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα το τελικό σκορ (5-0) και πλέον οι Βολιβιανοί βρίσκονται στον “πάτο” του ομίλου με 4 βαθμούς, στο -13 από την πρώτη πεντάδα.

Πάντως, αυτό που ζήτησε δημόσια ο Όγιος είναι υπομονή και… πίστωση χρόνου τεσσάρων μηνών, προκειμένου να αλλάξει προς το καλύτερο το πρόσωπο της ομάδας. Επιστρέφουν από τιμωρία ο αμυντικός Σααβέδρα και ο επιθετικός Χουάν Κάρλος Άρσε, στον αντίποδα συμπλήρωσε κάρτες ο επιθετικός Ραμάγιο.

Προηγούμενο ματς: Υπέστη την εκτός έδρας συντριβή από τη Βενεζουέλα με 5-0. Τα γκολ στο 3′, στο 10′, στο 67′, στο 70′ και στο 74′.

Στατιστικό: Over 3,5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της για τα προκριματικά.

Το Βολιβία – Παραγουάη παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Η Παραγουάη, από την πλευρά της, έρχεται με… υποχρέωση νίκης στο σημερινό ματς, καθώς η βαριά (και απρόσμενη) εντός έδρας ήττα από το Περού την άφησε εκτός της πρώτης πεντάδας. Αγνώριστοι οι Παραγουανοί, ηττήθηκαν με 1-4 σε ένα ματς, στο οποίο είχαν μπει θεωρητικά ως φαβορί. Η σημερινή αποστολή δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη, καθώς το τελευταίο διπλό επί βολιβιανού εδάφους χρονολογείται πριν από… τέσσερις δεκαετίες. Η ήττα από το Περού ήταν η τρίτη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές των προκριματικών (1-0-3), παίρνοντας τη σκυτάλη από το μεγάλο διπλό επί της Αργεντινής με 0-1. Στο 2-1-3 το εκτός έδρας σερί στα προκριματικά.

Αναγκασμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα είναι ο κόουτς Φρανσίσκο Άρσε, καθώς οι μέσοι Ριβέρος και Ρόχας συμπλήρωσαν κάρτες απέναντι στο Περού και ο επιθετικός Σανταντέρ έπεσε θύμα τραυματισμού. Λογικά θα υιοθετηθεί διάταξη 4-4-2, με τους Ιτούρμπε και Αέδο ως δίδυμο στην επίθεση. Θυμίζουμε ότι είναι τραυματίες ο αειθαλής κίπερ Βιγιάρ, ο αμυντικός Βαλντές και οι επιθετικοί Λούκας Μπάριος και Λεσκάνο.

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας από το Περού με το βαρύτατο 1-4. Προηγήθηκε με τον Ριβέρος στο 10ο λεπτό, για να δεχθεί τέσσερα γκολ στο διάστημα 49′-84′. Μάλιστα, το 1-4 στο 84ο λεπτό ήταν αυτογκόλ του Μπενίτες.

Στατιστικό: NG & Under 1,5 τα 3/4 εκτός έδρας παιχνίδια της για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 (παίξτο σε μία από τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες).