Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

* Προκριματική φάση του EURO U19 για το 2017, που θα φιλοξενηθεί από τη Γεωργία. Ο κάθε ένας από τους 13 ομίλους περιλαμβάνει τέσσερις ομάδες και όλα τα παιχνίδια του φιλοξενούνται από μία χώρα. Την πρόκριση στην Elite Round παίρνουν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου συν η καλύτερη τρίτη ομάδα (με βάση τα αποτελέσματα κόντρα στους δύο πρώτους του ομίλου), τουτέστιν 27 ομάδες.

ΕΣΘΟΝΙΑ U19

Ως το απόλυτο αουτσάιντερ του ομίλου ξεκινά τις φετινές της υποχρεώσεις για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Εσθονία, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει τις Τσεχία, Γαλλία και Σλοβενία, με σκοπό να πάρει μια από τις πρώτες δυο προνομιούχες θέσεις που θα της χαρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το συγκρότημα του Λέλοφ προφανώς και έχει ελάχιστες ελπίδες για να καταφέρει κάτι τέτοιο, ωστόσο καλείται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να αποσπάσει οτιδήποτε θετικό που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Κόντρα στους οικοδεσπότες Τσέχους οι Εσθονοί αναμένεται να έχουν παθητικό ρόλο προσπαθώντας να «χτυπήσουν» στην κόντρα, ωστόσο δεν διαθέτουν την ποιότητα ούτε να αμυνθούν, αλλά ούτε και να απειλήσουν. Στο 0-3-4 το ρεκόρ τους στα επτά τελευταία, με την τελευταία τους επιτυχία να είναι στις 23 Δεκεμβρίου του 2015 κόντρα στη Λετονία σε φιλική αναμέτρηση.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στη Λευκορωσία.

Στατιστικό: Under 2,5 γκολ σημειώθηκε στα έξι από τα επτά τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.

ΤΣΕΧΙΑ U19

Ούτε οι Τσέχοι κατάφεραν να βρεθούν στα γήπεδα της Γερμανίας το περασμένο καλοκαίρι, καθώς απογοήτευσαν πλήρως με την παρουσία τους στην Elite Round, τερματίζοντας στην 3η θέση του ομίλου με μια νίκη και δυο ήττες. Φέτος καλούνται να παρουσιαστούν πολύ ανώτεροι κόντρα σε Γαλλία, Εσθονία και Σλοβακία αν θέλουν να πάρουν την πρόκριση για τον επόμενο προκριματικό γύρο και το γεγονός πως είναι οι οικοδεσπότες του συγκεκριμένου ομίλου τους δίνει το πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων. Κόντρα στους Εσθονούς η νίκη είναι μονόδρομος για το σύνολο του Μάλουρα, καθώς είναι το πιο εύκολο από τα παιχνίδια που ακολουθούν και η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη. Σε εγχώριο έδαφος οι Τσέχοι έχουν ρεκόρ 4-1-3 στα οκτώ τελευταία αι παρουσιάζονται αισθητά βελτιωμένοι απ’ ότι μακριά από αυτό. Το Σάββατο είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση με την Σλοβακία που πιθανότατα θα κρίνει και τη 2η θέση του ομίλου.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 1-3 από την Αυστρία.

Στατιστικό: Over 2,5 γκολ σημειώθηκε στα 10 από τα 12 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.