*Φάση των «8» του Κυπέλλου Βραζιλίας. Οι αναμετρήσεις είναι διπλές και θα ακολουθήσει αγώνας ρεβάνς στην έδρα των φιλοξενούμενων ομάδων.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ (Α’)

Να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και στον αγωνιστικό χώρο θέλει η Ατλέτικο Μινέιρο που θα προσπαθήσει να «κλειδώσει» από σήμερα την πρόκριση. Βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας δυο νίκες και δυο ισοπαλίες, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 3η προνομιούχο θέση. Τελευταία της αναμέτρηση αυτή κόντρα στην Ιντερνασιονάλ της οποίας επικράτησε άνετα με 3-1. Πανίσχυρη στην έδρα της παραμένει αήττητη στα 11 τελευταία παιχνίδια, μετρώντας δέκα νίκες και μια ισοπαλία. Απουσίες δεν υπάρχουν με τον τεχνικό Ολιβέιρα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Προηγούμενο ματς: Με 3-1 επικράτησε της Ιντερνασιονάλ η Ατλέτικο Μινέιρο στο πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε).

ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ (Γ’)

Και μόνο που έφτασε μέχρι τους «8» του Κυπέλλου είναι από μόνο του επιτυχία για τη Ζουβεντούδε. Φυσικά θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στο όνειρο, γνωρίζοντας βέβαια πως έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στην πανίσχυρη Ατλέτικο Μινέιρο. Για να φτάσει μέχρι εδώ πάντως κατάφερε να αποκλείσει δυνατές ομάδες, όπως Κοριτίμπα, Παϊσάντου και Σάο Πάολο και θέλει να κάνει την έκπληξη και κόντρα στην Ατλέτικο. Στο πρωτάθλημα της Γ’ Βραζιλίας βρίσκεται στην 4η προνομιούχο θέση, με την άνοδο της στη Serie B, να είναι φέτος ο μεγάλος της στόχος.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Ζουβεντούδε και Καίας για το Κόπα Γκαούτσο.

Στατιστικό: N/G τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.