Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΙ

Είχε αρχίσει να «βυθίζεται» στη δίνη του προβληματισμού και της ανησυχίας μετά τις δύο σερί ήττες από ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Άμκαρ Περμ, αλλά αποδείχθηκε πως το έκανε άδικα, μιας και επανήλθε γρήγορα στα θετικά αποτελέσματα, παίρνοντας το 0-0 στην Τούλα από την Άρσεναλ.

Στην εν λόγω αναμέτρηση, τόσο η μια όσο και η άλλη ομάδα θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει, καθώς το ματς ήταν ανοικτό σε όλη του διάρκεια, με την Τέρεκ να «έχει» το πρώτο ημίχρονο και την Άρσεναλ, το δεύτερο. Στο δικό της καλό διάστημα, είχε δοκάρι, αρκετές καλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, «πέφτοντας» πάνω σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο τερματοφύλακα, που βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα. Σήμερα, επιστρέφει στην έδρα της, εκεί όπου φέτος, πλην της απροσδόκητης ήττας από την Άμκαρ, τα πηγαίνει αρκετά καλά, καθώς έχει κερδίσει τις Ροστόφ και Κρίλια, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη απέναντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Το μεγαλύτερό της πρόβλημα, πάντως, δείχνει να είναι η αμυντική της λειτουργία, καθώς για ομάδα που βρίσκεται στο μέσον του βαθμολογικού πίνακα και διεκδικεί μεγαλύτερους στόχους, είναι ανεπίτρεπτο να έχει προλάβει να δεχθεί 13 γκολ και να διαθέτει τη χειρότερη άμυνα μεταξύ των 16 ομάδων της κατηγορίας. Στη σημερινή αναμέτρηση επιστρέφει ο μέσος Κουζιάεφ, αλλά το πιθανότερο είναι να μείνει στον πάγκο από τον Ραχίμοφ, που έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση στην Τούλα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην Άρσεναλ Τούλα.

Στατιστικό: Στα 3 τελευταία της εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα επιβεβαίωσε το G/G.

Το Τέρεκ Γκρόζνι – ‘Όρενμπουργκ παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΡΕΝΜΠΟΥΡΓΚ

Είναι μία από τις μόλις δύο ομάδες του ρωσικού πρωταθλήματος που δεν έχει καταφέρει να σημειώσει νίκη μετά από οκτώ αγωνιστικές και βρίσκεται, μοιραία, στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, μόλις έναν βαθμό πάνω από την Κρίλια. Και πώς να κερδίσει, βέβαια, όταν αντιμετωπίζει τόσο μεγάλο πρόβλημα στο γκολ, μετρώντας μόλις δύο γκολ ενεργητικό και διαθέτοντας τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία, από κοινού με την Άρσεναλ Τούλα;

Τα προβλήματά της έγιναν για ένα ακόμη παιχνίδι ευδιάκριτα, στην εντός έδρας ήττα με σκορ 1-0 από την Ουράλ, που «πόνεσε» αρκετά, καθώς ήρθε από μια ομάδα που πάνω-κάτω έχει τους ίδιους στόχους με αυτήν. Ο κόουτς Εβντοκίμοφ παραδέχεται εδώ και καιρό πως η ομάδα του έχει πρόβλημα στην επίθεση, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να βρει λύση, όσα «τρικ» κι αν επιχειρεί να εισαγάγει στο σύστημά του.

Εκτός έδρας, μάλιστα, η κατάσταση για την ομάδα του γίνεται ακόμη χειρότερη, καθώς ακόμη δεν έχει καταφέρει να σκοράρει, στα δύο παιχνίδια που έδωσε. Εκτός ενδεκάδας φαίνεται πως θα μείνει ο καλός μέσος Βορομπιόφ, ο οποίος δεν μπόρεσε να προπονηθεί μέσα στην εβδομάδα, ενώ τα προβλήματα των Μπρέεφ και Παρνιακόφ, είναι μακροχρόνια και δεν επηρεάζουν σε τίποτα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με σκορ 1-0 από την Ουράλ.

Στατιστικό: Δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα τελευταία της 6/8 παιχνίδια στο πρωτάθλημα (Παίξτο στον Stoiximan).