Τι σημαίνει middling betting

Ανανεώθηκε:
στοιχημα middling

Όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές στο Betarades.gr, το στοίχημα δεν είναι μια απλή υπόθεση. Απαιτεί μελέτη, αφοσίωση και υπομονή.

Υπάρχουν αρκετοί μαθηματικοί κανόνες που κυκλοφορούν εκεί έξω και δεν είναι λίγοι αυτοί που τους εμπιστεύονται, καθότι τους βάζουν σε «καλούπια» και ενδεχομένως να τους βοηθούν να συγκρατήσουν τον παρορμητισμό τους. Εκτός απ’ τα μαθηματικά, υπάρχουν και οι στρατηγικές, που προσφέρουν διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης και διαχείρισης των αθλητικών αναμετρήσεων. Μια στρατηγική είναι το middling betting.

Πρόκειται για στρατηγική πονταρίσματος η οποία προσφέρει πλεονέκτημα όταν αλλάζουν οι αποδόσεις. Αποτελείται από τουλάχιστον δύο στοιχήματα σε αντίθετα αποτελέσματα στο ίδιο γεγονός. Στην περίπτωση αυτή σίγουρα θα υπάρχει κέρδος, αφού τα δύο στοιχήματα έχουν τοποθετηθεί σε αντίθετες γραμμές και τουλάχιστον ένα θα κερδίσει, κάτι που μειώνει το ρίσκο.

Υπάρχουν μεγάλοι παίκτες που επέλεγαν να ποντάρουν ανάποδα σε γεγονότα, όπως ο θρυλικός Μπίλι Γουόλτερς, έτσι ώστε να υποχρεώσουν τους μπουκ να ανεβάσουν τις αποδόσεις στο αντίθετο line, το οποίο στη συνέχεια πόνταραν μεγαλύτερο ποσό. Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για μια win-win κατάσταση, αρκεί φυσικά να έχεις το «πακέτο» για να την προκαλέσεις. Όπως καταλαβαίνουμε όλοι, δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι σ’ αυτόν τον κόσμο που μπορούν να το καταφέρουν.