--> Τα νούμερα και η... αλήθεια
+151

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 23 / 02 / 2019

ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΖΙΝΟ

Τα νούμερα και η… αλήθεια

Διαβάστε γιατί οι δύσκολες έδρες διαμορφώνουν διαφορετικά δεδομένα

Δεν υπάρχει άνθρωπος που ασχολείται σοβαρά με το στοίχημα και δεν έχει ακούσει κλασικές εκφράσεις όπως «το πήρε η κερκίδα» ή «εκεί μέσα είναι κόλαση, δεν περνά κανείς». Η αναφορά γίνεται σε «καυτές» έδρες και γήπεδα όπου οι γηπεδούχοι –θεωρητικά- έχουν μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των φιλοξενουμένων. Όμως, πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της κερκίδας στο στοίχημα; Θα πρέπει να λαμβάνονται υπ’ όψιν μας τέτοιου είδους λεπτομέρειες; Πόσο πιθανό είναι μια πραγματικά καλή ομάδα να φανεί διστακτική σε μια «καυτή» έδρα και να χάσει απ’ το αουτσάιντερ;

Δείτε τις Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες (Κλικ Εδώ)

Η προφανής απάντηση είναι ότι όλα τα παραπάνω είναι λεπτομέρειες της… λεπτομέρειας. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι που να μην αξίζει τον κόπο να επισημανθεί στον κόσμο του στοιχήματος. Το παραμικρό στοιχείο, το πιο ασήμαντο και ευτελές, μπορεί να μας οδηγήσει στα κατάλληλα συμπεράσματα. Αρχικά, πρέπει να τονίσουμε ότι αυτό που έχει σημασία δεν είναι το μέγεθος του γηπέδου, αλλά η πληρότητα της εξέδρας και το κλίμα που δημιουργούν οι οπαδοί. Για παράδειγμα, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός παίζουν σε ΟΑΚΑ και «Απόστολος Νικολαΐδης» αντίστοιχα. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για δύο απ’ τις λαοφιλείς ομάδες της Ελλάδας, ο κανόνας είναι ότι οι πράσινοι παίζουν πολύ πιο συχνά με συνθήκες έδρας, καθότι αρκούν μερικές χιλιάδες οπαδοί τους για να κάνουν τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ένα δύσκολο γήπεδο για κάθε αντίπαλο. Στον αντίποδα, ακόμη κι αν οι φίλοι της ΑΕΚ συρρεύσουν κατά χιλιάδες στο αχανές ΟΑΚΑ, η πληρότητα θα παραμείνει χαμηλά, συνεπώς «έδρα» δεν πρόκειται να γίνει.

Όπως γίνεται αντιληπτό, τα νούμερα δεν μπορούν να μας δώσουν πάντα τις απαντήσεις, ειδικά όταν μιλάμε για πρωταθλήματα άλλων χωρών. Οφείλουμε να «ψαχτούμε» όσο περισσότερο γίνεται, να παρακολουθήσουμε ολόκληρους αγώνες, να τσεκάρουμε τις συνθήκες διεξαγωγής τους και να καταλήξουμε στα απαραίτητα συμπεράσματα για τις έδρες με τις οποίες αξίζει να ασχοληθούμε. Μόνο με παρακολούθηση αγώνων θα ξεχωρίσουμε τις απλά δύσκολες έδρες από εκείνες που πραγματικά αλλοιώνουν τις συνθήκες διεξαγωγής των αναμετρήσεων και καλύπτουν το χάντικαπ που ενδεχομένως υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα από την Ελλάδα είναι η Λάρισα, η οποία ακόμη κι όταν δεν έχει αξιόλογη ομάδα, βάζει πάντα δύσκολα σε όλες τις θεωρητικά ανώτερες ομάδες που επισκέπτονται την έδρα της. Είναι τέτοια τα δεδομένα που διαμορφώνονται, που η πιθανότητα να πάρουν οι Θεσσαλοί ένα θετικό αποτέλεσμα δεν αποτελεί έκπληξη για κανέναν. Τέτοιες περιπτώσεις ψάχνουμε, έτσι ώστε να βρούμε τα λάθη των book.

Διάβασε επίσης

Κορυφαία εταιρία
bet365