Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (06.06.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Για ακόμη μια μέρα τα παιχνίδια των Εθνικών ξεχωρίζουν από το κουπόνι ΟΠΑΠ της Δευτέρας, ενώ δράση έχουμε σε Αργεντινή και Βραζιλία. Πάμε να δούμε τα πιο σημαντικά παιχνίδια σήμερα παρακάτω.

Μονόπλευρο ενδιαφέρον στην Κύπρο

9η αγωνιστική στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Under-21. Στο Δασάκι Άχνας Κύπριοι και Έλληνες διασταυρώνουν τα ξίφη τους με μονόπλευρο “γαλανόλευκο” ενδιαφέρον.

Ζωντανοί στο κόλπο οι Ιρλανδοί

9η αγωνιστική στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Under-21. Οι Ιρλανδοί προέρχονται από τρεις σερί νίκες και θέλουν μία ακόμα για να κρατηθούν ζωντανοί στο παιχνίδι της πρόκρισης στα τελικά, ενόψει αυλαίας του ομίλου στην Ιταλία. Αδιάφοροι βαθμολογικά, για το γόητρο θα παίξουν οι Μαυροβούνιοι.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λευκορωσία – Αζερμπαϊτζάν

Δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Nations League, στην Γ’ κατηγορία με τη Λευκορωσία να αντιμετωπίζει στο “Stadion Karadjordje” του Νόβι Σαντ της Σερβίας, το Αζερμπαϊτζάν. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ως στόχο την πρώτη νίκη στον όμιλο.

Σλοβακία – Καζακστάν

Στην Γ’ κατηγορία του Nations League, η Σλοβακία υποδέχεται στο “Štadión Antona Malatinského” το Καζακστάν και θέλει να διπλασιάσει τις επιτυχίες της στη διοργάνωση. Το ίδιο και οι φιλοξενούμενοι που επιβλήθηκαν στην πρεμιέρα του Αζερμπαϊτζάν, με ικανοποιητική εμφάνιση.

Ισημερινή Γουινέα – Λιβύη

Την ευκαιρία να κάνει άλλο ένα βήμα για πρόκριση στα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής έχει η Λιβύη κόντρα στην Ισημερινή Γουινέα, η οποία προέρχεται από διασυρμό στην έδρα της Τυνησίας.

Ακέφαλη η Αλντοσίβι

Ολοκληρώνεται σήμερα η 1η αγωνιστική στην Αργεντινή με δύο αναμετρήσεις σε Ροσάριο και Μπουένος Άιρες. Προβληματική η προετοιμασία των Σεντράλ και Λανούς, με τους δύο προπονητές να έχουν περιορισμένες επιλογές. Ακέφαλη πηγαίνει η Αλντοσίβι στην έδρα της Αρχεντίνος μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση του κόουτς Παλέρμο.

Εύκολες αποστολές για Ιταλία και Γαλλία

Για τα προκριματικά του Euro U21 2023, η Ιταλία δοκιμάζεται στην έδρα του σαφώς πιο αδύναμου Λουξεμβούργου, κόντρα στο οποίο γνωρίζει ότι με νίκη θα περάσει μόνη πρώτη. Την ίδια ώρα, η Γαλλία παίζει στο Υερεβάν κόντρα στην Αρμενία, την οποία και είχε “φιλοδωρήσει” με επτά τέρματα στον πρώτο γύρο.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιδιαίτερο ματς για τον Βεντούρα

Ολοκληρώνεται απόψε η 9η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α Βραζιλίας, με τη Μποταφόγκο να υποδέχεται τη Γκοϊάς (02:00). Ιδιαίτερο το παιχνίδι αυτό για τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, Ζάιρ Βεντούρα, ο οποίος βρισκόταν από το 2008 μέχρι το 2017 στις τάξεις της Μποταφόγκο, έχοντας περάσει από διάφορα πόστα.