Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (04.06.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Το Nations League αλλά και πρωταθλήματα σε Αργεντινή και Βραζιλία έχουν αγώνες που ξεχωρίσουν στο κουπόνι ΟΠΑΠ του Σαββάτου (04/06). Πάμε να δούμε τα πιο σημαντικά παιχνίδια σήμερα παρακάτω.

Ιταλία – Γερμανία

Όντας σε στάδιο ανοικοδόμησης, η Ιταλία καλείται να αφήσει πίσω την ήττα στον τελικό του Διηπειρωτικου Κυπέλλου από την Αργεντινή ενόψει της σπουδαίας μάχης με την Γερμανία στην Μπολόνια, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Nations League 22/23.

Ουγγαρία – Αγγλία

Στα… βαθιά ρίχνεται η Ουγγαρία, που κέρδισε την άνοδο για την Α’ Κατηγορία του Nations League, σήμερα υποδέχεται την Αγγλία. Έχει απουσίες η ομάδα του Σαουθγκέιτ, ωστόσο συνήθως βρίσκει τον τρόπο να κερδίσει τέτοιου είδους παιχνίδια.

Μαυροβούνιο – Ρουμανία

Για τη Β’ κατηγορία του Nations League αναμετρώνται Μαυροβούνιο και Ρουμανία στην Ποντγκόριτσα. Δεν έχουν μεγάλες διαφορές ως προς τη δυναμικότητά τους, το τελικό αποτέλεσμα και ο νικητής προμηνύονται αμφίρροπα.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρμενία – Ιρλανδία

Πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Nations League, στην Β’ κατηγορία με την Αρμενία να φιλοξενεί την Ιρλανδία, η οποία προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι Αρμένιοι του Καπαρός καλούνται να θυμηθούν τον καλό πρώτο γύρο των προκριματικών του Μουντιάλ.

Φινλανδία – Βοσνία & Ερζεγοβίνη

Στην Β’ κατηγορία του Nations League, η Φινλανδία υποδέχεται στο Ελσίνκι τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη. Αμφότερες οι ομάδες φυσικά, θέλουν να ξεκινήσουν με θετικό αποτέλεσμα την πορεία τους για να φτάσουν έως την άνοδο στην υψηλότερη κατηγορία.

Λιθουανία – Λουξεμβούργο

Πρεμιέρα στον όμιλο για τη Γ’ κατηγορία του Nations League, με το Λουξεμβούργο που έχει ανέβει επίπεδο στο ποδοσφαιρικό στερέωμα τα τελευταία χρόνια να είναι φαβορί στο Βίλνιους σήμερα.

Τουρκία – Νήσοι Φερόε

Αδιαφιλονίκητο φαβορί στον αγώνα οι Τούρκοι, με πολλή ποιότητα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και πολλές επιλογές, παρά τις “χτυπητές” απουσίες στις κλήσεις του εκλέκτορα Κουντζ. Θέλουν να επιβεβαιώσουν το ρόλο του φαβορί στον όμιλο οι “γείτονες” και να επιστρέψουν άμεσα στη Β’ κατηγορία του Nations League.

Σενεγάλη – Μπενίν

Να αποδείξει από νωρίς ότι δικαίως είναι το φαβορί του ομίλου, θέλει η Σενεγάλη. Διαθέτει ένα σαφώς πιο ποιοτικό ρόστερ από αυτό που έχει το Μπενίν, παίζει και στην έδρα της, οπότε και έχει την ευκαιρία να μπει με το δεξί στα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

“Ντέρμπι Κανάριο” πράξη δεύτερη

Ένα παιχνίδι έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της των πλέι οφ ανόδου στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Η Λας Πάλμας υποδέχεται την Τενερίφε στο δεύτερο ντέρμπι των Κανάριων Νήσων στα πλέι οφ και τέταρτο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με στόχο την ανατροπή του 1-0 του πρώτου αγώνα.

Δείτε τις αναλύσεις όλων των ματς σήμερα εδώ

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στη Βέλεζ

Με 6 αγώνες συνεχίζεται απόψε η πρεμιέρα στην Αργεντινή και στο “χορό” μπαίνουν Βέλεζ και Ράσινγκ. Με ανεβασμένη ψυχολογία από την πρόκριση στα νοκ άουτ του Λιμπερταδόρες και με νέ προπονητή (Μεδίνα) ταξιδεύει στην έδρα της Πατρονάτο η Βέλεζ, ενώ η Ράσινγκ θέλει να δώσει απαντήσεις για τους άδικους αποκλεισμούς σε Κόπα ντε λα Λίγκα και Σουνταμερικάνα, υποδεχόμενη την μπερδεμένη Ουρακάν. Στα άλλα παιχνίδια, η Νιούελς πήγε με απουσίες στο Φλορένσιο Σόλα για να αντιμετωπίσει την Μπάνφιλντ, ντεμπούτο νέου προπονητή στην Σαν Λορέντσο που φιλοξενεί την Ιντεπεντιέντε.

Υπό το βλέμμα του Τόνι Ολιβέιρα

Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα για την ένατη αγωνιστική στην Α Βραζιλίας. Στις 22:30, η Κουιάμπα δοκιμάζεται στην έδρα της Αμέρικα Μινέιρο, με τον νέο τεχνικό της Τόνι Ολιβέιρα να είναι στις κερκίδες για να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα του. Στη 01:00 έχουμε σέντρα στα παιχνίδια Σεαρά – Κοριτίμπα, Αβαΐ – Σάο Πάολο και Ατλέτικο Παραναένσε – Σάντος. Τέλος, στις 02:30, η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε υποδέχεται την Κορίνθιανς.