Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (02.06.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Το ενδιαφέρον στρέφεται στους αγώνες εθνικών ομάδων στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Τετάρτης (02/06). Το Nations League κλέβει την παράσταση με ελληνικό ενδιαφέρον. Ας δούμε τα πιο σημαντικά παιχνίδια σήμερα παρακάτω.

Bόρεια Ιρλανδία – Ελλάδα

Σέντρα στο Nations League, η Ελλάδα θέλει να κάνει έναρξη με το “δεξί”, στο ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογιέτ στις επίσημες διοργανώσεις. Με πολλές απουσίες η Βόρεια Ιρλανδία, πλήρης η Ελλάδα.

Ισπανία – Πορτογαλία

Πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Nations League, στην Α’ κατηγορία προκύπτει το ντέρμπι στην Ιβηρική χερσόνησο με την Ισπανία να υποδέχεται στη Σεβίγια και το “Μπενίτο Βιγιαμαρίν” την Πορτογαλία των Φερνάντο Σάντος και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τσεχία – Ελβετία

Παιχνίδι για την Α’ Κατηγορία του Nations League, η Τσεχία είναι αποτελεσματική εντός έδρας, η Ελβετία είναι σταθερά σε πρωταγωνιστικό ρόλο, πηγαίνει πλήρης στην Πράγα.

Κύπρος – Κόσοβο

Η Κύπρος υποδέχεται το Κόσοβο στην Λάρνακα για τον 2ο όμιλο της Γ’ κατηγορίας του Nations League στο “AEK Arena”. Δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα οι γηπεδούχοι, με τον Αλαίν Ζιρές στον πάγκο, που ανέλαβε από τον Φεβρουάριο, οι φιλοξενούμενοι.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σλοβενία – Σουηδία

Για τον 4ο όμιλο της Β’ κατηγορίας του Nations League το παιχνίδι στο Στόζιτσε της Σλοβενίας, με τους γηπεδούχους να προβιβάζονται στην προηγούμενη διοργάνωση από τη Γ’ κατηγορία και τους Σουηδούς που υποβιβάστηκαν από την Α’ να ψάχνουν αντίδραση μετά τον αποκλεισμό στα μπαράζ για το Κατάρ.

Ισραήλ – Ισλανδία

Πρεμιέρα και στον 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας για το Nations League στη Χάιφα. Το Ισραήλ προέρχεται από την καλύτερη προκριματική φάση της πρόσφατης ιστορίας του, παρότι δεν τα κατάφερε στην τελική ευθεία, ενώ οι Ισλανδοί είναι σε πτωτική τάση την τελευταία 4ετία.

Σερβία – Νορβηγία

Πρεμιέρα στον 4ο όμιλο της Β’ κατηγορίας για το Nations League στο Βελιγράδι, με τους Σέρβους να θέλουν να συνεχίσουν από κει που είχαν μείνει στα επίσημα παιχνίδια, με το διπλό πρόκρισης στο Μουντιάλ στο “Ντα Λουζ”, ενώ οι Νορβηγοί ταξίδεψαν με όλα τα επιθετικά τους όπλα.

Γεωργία – Γιβραλτάρ

Για τον 4ο όμιλο της Γ’ κατηγορίας του Nations League, η Γεωργία υποδέχεται το Γιβραλτάρ, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λοόγο για τη νίκη πάρα τις απουσίες που αντιμετωπίζουν.

Εσθονία – Σαν Μαρίνο

Η Εσθονία φιλοξενεί το Σαν Μαρίνο για τον 2ο όμιλο της Δ’ κατηγορίας του Nations League, με τους γηπεδούχους να είναι πιο ανταγωνιστικό σύνολο και με πολλές αλλαγές για τους φιλοξενούμενους σε πρόσωπα.

Βουλγαρία – Βόρεια Μακεδονία

Στην Γ’ κατηγορία του Nations League, υπάρχει το γειτονικό “ντέρμπι” των Βαλκανίων, ανάμεσα στη Βουλγαρία που δεν έχει καταφέρει κάτι αξιόλογο τελευταία και τη Βόρεια Μακεδονία που έφτασε κοντά στο να πετύχει μια σπουδαία πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, στα τελευταία επίσημα ματς που έδωσε.

Διαβάστε τις αναλύσεις όλων των ματς σήμερα εδώ

Κουβαλά απογοήτευση η Έιμπαρ

Ένα παιχνίδι έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της των πλέι οφ ανόδου στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Η Τζιρόνα φιλοξενεί στην Καταλονία την Έιμπαρ που έρχεται με την απογοήτευση της μη επίτευξης της απευθείας ανόδου στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.