Στοίχημα στα θετικά χάντικαπ

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Με δεδομένο ότι πλέον ολοένα και περισσότερος κόσμος επιλέγει το διαδικτυακό παιχνίδι στοιχήματος, αφήνοντας ως δεύτερη επιλογή τα επίγεια καταστήματα, οι δυνατότητες αυξάνονται διαρκώς. Οι online πάροχοι προσφέρουν ποικίλες δυνατότητες πονταρίσματος στα ποδοσφαιρικά παιχνίδια, μια εκ των οποίων είναι το χάντικαπ, θετικό ή αρνητικό. Στο παρόν κείμενο θα μας απασχολήσει το θετικό χάντικαπ, που ίσως να αφορά περισσότερο εκείνους που ασχολούνται με το ασιατικό χάντικαπ. Η τακτική ή καλύτερα η συνήθεια να παίζεις με χάντικαπ μπορεί να εξασφαλίσει περισσότερα κέρδη μακροχρόνια άρα και μικρότερες απώλειες. Γενικότερα τα ασιατικά χάντικαπ είναι ένας τρόπος πονταρίσματος που μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ τον παίκτη.

Δείτε τις Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες

Σε ό,τι αφορά το θετικό ασιατικό χάντικαπ, προσφέρει το προνόμιο να ποντάρεις σε δύο αποτελέσματα, συνεπώς αυξάνεις τις πιθανότητες κέρδους. Στα θετικά είναι πως επιτρέπεται να ποντάρεις περισσότερα χρήματα σε διάφορα σημεία, καθώς η διαχείριση του ρίσκου και του στοιχηματισμού είναι ευκολότερη υπόθεση. Αυτό συμβαίνει διότι οι πιθανότητες επιβεβαίωσης είναι πάνω από 66%, την ίδια στιγμή που οι περισσότερες επιλογές στον κόσμο του στοιχήματος είναι στο 50%, όπως π.χ. το Over/Under και το G/G ή το ΝG.

Το στοίχημα στο θετικό χάντικαπ αφορά τα αουτσάιντερ των αναμετρήσεων και καλύπτει το ενδεχόμενο της νίκης, αλλά και της ισοπαλίας. Γίνεται κατανοητό, λοιπόν, ότι το στοίχημα σας κάνει αφετηρία σ’ ένα ευνοϊκό περιβάλλον, με αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι παίζοντας μόνο διπλές ευκαιρίες ή θετικά χάντικαπ έχουμε το κέρδος στο «τσεπάκι» μας, αφού αν κάτι τέτοιο ίσχυε όλοι θα ήταν πλούσιοι. Όμως, με προσεκτική και έξυπνη διαχείριση μπορείτε σε βάθος χρόνου να βρεθείτε με πλεόνασμα.