Στοίχημα: Με μέτρο και σύνεση

Ανανεώθηκε:
στοίχημα μέτρο

Εσείς που έχετε το στοίχημα μέσα στις ζωές σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ήδη ότι οι πιθανότητες μακροχρόνια να είστε κερδισμένοι είναι λίγες. Θα πρέπει να έχετε συνειδητοποιήσει εδώ και καιρό ότι παίζουμε μεν κάτι που είναι αποτέλεσμα μελέτης και δε στηρίζεται αποκλειστικά στην τύχη, εντούτοις το πράττουμε για ψυχαγωγικούς λόγους και όχι επιβίωσης. Γι’ αυτό και οι επιλογές μας θα πρέπει να είναι μετρημένες και πάνω απ’ όλα, εντός των οικονομικών δυνατοτήτων μας.

Συνεπώς, αυτό που έχει σημασία είναι να ποντάρουμε με χειρουργική ακρίβεια πάντα με βάση την τσέπη μας. Ο κάθε παίκτης, οφείλει, αν θέλει να έχει κέρδος σε βάθος χρόνου, να διαχειριστεί συνετά το κεφάλαιό του και να μην επιδιώξει μεγάλα οφέλη σε μικρό χρονικό διάστημα, καθώς σε αυτή την περίπτωση το πιθανότερο είναι να χάσει άμεσα τα χρήματά του. Το υπέρμετρο ρίσκο και η ψευδαίσθηση ότι το υψηλότερο ποντάρισμα θα φέρει περισσότερα κέρδη, είναι το πρώτο και σημαντικότερο λάθος που μπορεί να κάνει ο παίκτης του στοιχήματος.

Με αποκλειστικά prim και προσφορές* στους εγγεγραμμένους παίκτες
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όσο περισσότερη σύνεση και μέτρο βάζουμε στον τρόπο παιχνιδιού μας, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να κερδίσουμε. Ίσως όχι εκατομμύρια, αλλά ένα… χαρτζιλίκι. Το ιδεατό θα ήταν να θεσπιστεί απ’ την αρχή της σεζόν το ακριβές συνολικό ποσό που είμαστε σε θέση να διαθέσουμε μέχρι το φινάλε της. Τα βάζουμε κάτω, αποφασίζουμε πόσα αντέχει η τσέπη μας και τηρούμε το χρονοδιάγραμμα με ευλάβεια, αν δε θέλουμε να βρεθούμε προ εκπλήξεως. Επίσης σημαντικό είναι να ποντάρουμε μικρά ποσά, αφού ως γνωστόν, κανείς δεν έγινε εκατομμυριούχος απ’ το στοίχημα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις