Σταθερή… αξία η Σούπερλιγκ

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Όσοι από εσάς έχετε ασχοληθεί έστω και ελάχιστα με το στοίχημα θα έχετε αντιληφθεί καλά το εξής. Για να έχει κανείς όσο μεγαλύτερη επιτυχία μπορεί σε ένα συγκεκριμένο πρωτάθλημα ή μια διοργάνωση θα πρέπει να το γνωρίζει εκ των έσω. Και αυτό όσο γίνεται καλύτερα!

Δεν υπάρχει λεπτομέρεια ασήμαντη στα προγνωστικά στοιχήματος. Όλα τα στοιχεία μπορεί να βοηθήσουν για να πετύχετε τον στόχο σας και να πάτε τελικά στο ταμείο.

Από αυτό συμπεραίνουμε εύκολα ότι για το ελληνικό κοινό προσφέρεται για ποντάρισμα η Σούπερλιγκ. Οι περισσότεροι, θέλοντας και μη, έχουμε μια ιδέα στο τι παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα λόγω της επικαιρότητας. Είναι και πιο εύκολο να ενημερωθούμε για τα τελευταία νέα, ώστε να έχουμε το νου μας για αλλαγές στις διαθέσιμες αποδόσεις.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Εδώ είναι χρήσιμα τα συμπεράσματα μιας μελέτης, που δημοσιεύτηκε πρόσφατα. Εξετάζει, μεταξύ άλλων, και το ελληνικό πρωτάθλημα της ανώτερης κατηγορίας. Και δίνει κάποια αποτελέσματα που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο στοιχημα σουπερ λιγκ.

Έρευνα για στοιχημα Σούπερλιγκ

Οι έρευνες και οι μελέτες είναι αναμφίβολα σημαντικό κομμάτι στον κόσμο του στοιχήματος. Μας βοηθούν να αντιληφθούμε λιγάκι περισσότερο τα δεδομένα, όπως ακριβώς η γενικότερη μελέτη των στατιστικών. Τουλάχιστον για τους σοβαρούς παίκτες στοιχήματος που παίζουν οργανωμένα.

Έτσι, λοιπόν, μελετώντας έρευνες να εκτιμήσουμε πιο λεπτομερώς τις καταστάσεις και ενδεχομένως να καταλήξουμε στις πιο σωστές αποφάσεις. Άλλωστε, έχουμε να κάνουμε με τα λεφτά μας και οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί.

Μια τέτοια έρευνα από ξένη ιστοσελίδα παρουσίασε τα πιο απρόβλεπτα και… προβλέψιμα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Και εκεί πρωταγωνιστεί η δικιά μας Σούπερλιγκ, όχι βέβαια με ευχάριστο τρόπο. Αφού ούτε λίγο, ούτε πολύ, θεωρείται ως η πιο προβλέψιμη λίγκα όλων!

Δείτε τις Στοιχηματικές Εταιρίες

Το συμπέρασμα για το ελληνικό πρωτάθλημα

Όπως αποτυπώνει η εν λόγω μελέτη, αλλά και παλαιότερες, στα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης οι αποδόσεις επιβεβαιώνονται στο φινάλε της σεζόν. Κάτι απόλυτα λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι τα φαβορί θα είναι συνήθως αυτά που κατακτούν τον τίτλο. Θαύματα όπως αυτό που έκανε η Λέστερ το 2016 στην Πρέμιερ Λιγκ συμβαίνουν κάθε… 100 χρόνια και αν.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί το εξής. Όταν μιλάμε για αγώνες και τα αποτελέσματά τους, τα περισσότερα πρωταθλήματα της Γηραιάς Αλβιώνας περιλαμβάνουν εκπλήξεις ως έναν βαθμό. Κάτι που δε συμβαίνει ιδιαιτέρως συχνά στο ελληνικό πρωτάθλημα και στα προγνωστικά σουπερ λιγκ.

Τι να παίξετε στο στοιχημα

Ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ώστε να δείτε τι μπορείτε να αξιοποιήσετε για το ποντάρισμά σας στο στοιχημα σουπερ λιγκ.

Είναι σαφές πως μια ομάδα έχει την πρωτοκαθεδρία για δύο δεκαετίες περίπου. Είναι σχεδόν μόνιμη, λοιπόν, η παρουσία του Ολυμπιακού στην κορυφή τα τελευταία 20 χρόνια. Εκτός από αυτό που ήδη γνωρίζαμε, εκείνο που παρατηρείται και επισημαίνεται στην έρευνα είναι κάτι επίσης γνωστό.

Το γεγονός ότι στη Σούπερλιγκ συνηθίζεται να κερδίζει σχεδόν πάντα αυτός που έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη. Σπάνια θα δούμε μια ομάδα να χρειάζεται επειγόντως «τρίποντο» και να μην το παίρνει. Αν επιπλέον μιλάμε και για το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου, αυτό είναι σχεδόν βέβαιο. Πάντα υπό την προϋπόθεση ότι έχει απέναντί της μια ομάδα του βεληνεκούς της, που από την πλευρά της δεν “καίγεται” και αυτή για βαθμούς.

Με τις γνώσεις αυτές αποτυπωμένες και σε επίσημη έρευνα πλέον, μπορείτε να πορευθείτε και στο παιχνίδι σας. Πάντα να τα έχετε υπ’ όψιν σας πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση και παίξετε σε μια από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες. Έτσι, δεν ρισκάρετε να μπείτε σε περιπέτειες και μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι θα λάβετε τα κέρδη σας.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Οι πιο απρόβλεπτες λίγκες

Όλα αυτά, βέβαια, δεν προκαλούν κάποια είδους έκπληξη στους απανταχού φίλους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εξάλλου, είναι γνωστό στους περισσότερους το τι ακριβώς συμβαίνει στη χώρα μας.

Επομένως, αφού γνωρίζουν μέσα έξω το πρωτάθλημα είναι και πιο υποψιασμένοι για το που αξίζει να ποντάρουν. Και έτσι κινούνται αναζητώντας την πιο συμφέρουσα απόδοση για το στοίχημα που θέλουν αν τοποθετήσουν. Ή αναγνωρίζουν τις στοιχηματικές ευκαιρίες άμεσα και “χτυπάνε” τη στιγμή που αξίζουν περισσότερο.

Έχει ενδιαφέρον και ένα άλλο αποτέλεσμα της εν λόγω έρευνα. Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα που έδειξε για τα πιο απρόβλεπτα πρωταθλήματα. Όπως φαίνεται, πολύ ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκουμε αρκετές δεύτερες κατηγορίες της Ευρώπης. Όσοι τις προτιμούν για στοιχημα, το ξέρουν αυτό από πρώτο χέρι.

Τι συμβαίνει με τη Super League 2

Βέβαια, κάτι ανάλογο με αυτό που αναφέραμε παραπάνω ασφαλώς δεν ισχύει στην Ελλάδα σε καμία περίπτωση. Είναι γνωστό τοις πάσι ότι η Σούπερ Λιγκ 2 είναι πιο προβλέψιμη και απ’ τη… χιονόπτωση στην Ανταρκτική! Ακολουθώντας την… παράδοση της ανώτερης κατηγορίας της χώρας μας.

Αρκεί να έχετε, φυσικά, μια επαφή με τον συγκεκριμένο χώρο και να είστε σωστά ενημερωμένοι. Πάντως, όπως στο στοιχημα superleague, έτσι και εδώ θα δείτε ανάλογα φαινόμενα με αυτά που περιγράψαμε. Μπορούν και οι δύο κατηγορίες, επομένως, να έχουν θέση στο δελτίο στοιχήματοσ σας.

Οι διαθέσιμες επιλογές για ποντάρισμα, πάντως, είναι αρκετές σε κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρία. Με έρευνα και προσοχή θα βρείτε σίγουρα αυτό που αναζητάτε και μπορείτε να έχετε επιτυχία και κέρδη.