Μπάσκετ

Προγνωστικά Μπάσκετ (28/04): Η Μπρίντιζι, η Τρέντο, η Βαλένθια και οι άλλες

Δημοσίευση: Κατηγορία: Μπάσκετ
προγνωστικα μπασκετ

5085. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (16:30)

Σε κακή κατάσταση είναι η Μπραουνσβάιγκ, που το προηγούμενο Σάββατο, ηττήθηκε με 87-66 από την Όλντενμπουργκ, εκτός έδρας, σε ακόμα ένα ματς που είχε επιθετικά προβλήματα.

👉 Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Αμυντικά ήταν καλή μόνο για ένα δεκάλεπτο, αφού στα υπόλοιπα τρία δέχθηκε αθροιστικά 75 πόντους. Μοναδικός διασωθείς ήταν ο Ζιλ Μπανγκό (18π, 5ρ, 2ασ). Αυτή ήταν η έκτη της αποτυχία στα πιο πρόσφατα επτά κι έτσι απομακρύνθηκε από τη δεκάδα και τα play in. Ζητήματα έχουν οι γκαρντ Φέρντιναντ Ζίλκα και Γκιάν Αϊντίνογλου και ο φόργουορντ Σανάντα Φρου και δύσκολα κάποιος εξ αυτών θα είναι διαθέσιμος.

Μπραουνσβάιγκ – Άλμπα Βερολίνου στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις 13 συνεχόμενες επικρατήσεις στο πρωτάθλημα έφτασε η Άλμπα, με το 91-74 επί των Ρόστοκ Σίγουλβς, την Τετάρτη, στο Βερολίνο. Παρότι το σύνολο του Ίσραελ Γκονθάλεθ παρατάχθηκε χωρίς τους γκαρντ Γκαμπριέλε Πρόσιντα, Ματέο Σπανιόλο, Ζϊγκα Σάμαρ και Ματ Τόμας, τους φόργουορντ Λουίς Ολίντε και Γιοχάνες Τίμαν και τους σέντερ Γιάννι Ουέτζελ και Καλιφά Κουμάντζε, του ήταν αρκετό ένα ξέσπασμα στην τρίτη περίοδο για να πάρει απόσταση και να μην απειληθεί στο φινάλε. Από τους απόντες, οι Σάμαρ, Τόμας και Τίμαν έχουν κάποιες πιθανότητες επιστροφής.

Παρά τα προβλήματά της, η Άλμπα έχει την ευκαιρία να μείνει στην κορυφή και δεν πιστεύουμε ότι θα την απεμπολήσει. Πάμε με το «διπλό» στο -2,5 και το Over 159,5 πόντοι, στο 2,05 στη Novibet.


5092. ΜΑΝΡΕΣΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (18:00)

Από δύο σερί εντός έδρας ήττες και τέσσερις στα πιο πρόσφατα πέντε έρχεται η Μανρέσα, με τελευταία το 97-90 από την Ανδόρρα, το προηγούμενο Σάββατο, και πλέον κινδυνεύει σοβαρά να μείνει εκτός οκτάδας. Το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνεθ ήταν καλύτερο στο πρώτο μέρος, κατέρρευσε, όμως, στην τρίτη περίοδο και με επιμέρους 24-9 βρέθηκε να κυνηγάει. Πρώτοι σκόρερ του οι Ντέβιν Ρόμπινσον (22π, 6ρ) και Μπρανκού Μπαντιό (22π).

Μανρέσα – Βαλένθια στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τρία στα τρία στη Liga Endesa με τον Χαβιέ Αλμπέρτ στον πάγκο της έκανε η Βαλένθια που στοχεύει στην τέταρτη θέση και το πλεονέκτημα της έδρας στα play off. Η πιο πρόσφατη ήταν με εμφατικό τρόπο κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, την Τενερίφη, με 98-73, την Κυριακή, σε έναν αγώνα που προϊόντος του χρόνου η διαφορά άνοιγε. Τέσσερις παίκτες της ήταν διψήφιοι, οι Σέμι Ότζελε (17π, 6ρ), Χάιμε Πραντίγια (15π), Νταμιάν Ίνγκλις (13π, 5ρ, 3ασ) και Τζάρεντ Χάρπερ (11π). Δεν έπαιξαν σε αυτόν οι γκαρντ Στέφαν Γιόβιτς και Κέβιν Πάνγκος, οι οποίοι έχουν κάποιες πιθανότητες για να επιστρέψουν.

Η Βαλένθια είναι σε καλύτερο φεγγάρι αυτήν την περίοδο και μπορεί να κάνει ένα σημαντικό βήμα τετράδας. Επιλέγουμε το «διπλό» στο 1,95 στην Bwin.


5119. ΤΟΥΡΚ ΤΕΛΕΚΟΜ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (18:00)

Εντυπωσιακή ήταν στα δύο τελευταία της παιχνίδια η Τουρκ Τέλεκομ, που νίκησε τις κορυφαίες ομάδες της χώρας, την Αναντολού Έφες με 82-81, την Κυριακή, στην Κωνσταντινούπολη, και τη Φενέρμπαχτσε, με 95-91, στην Άγκυρα, έξι ημέρες νωρίτερα. Στο πιο πρόσφατο ματς της είχε έξι παίκτες με διψήφιο νούμερο πόντων, προεξεχόντων των Τάιρον Ουάλας (18π, 5ρ, 6ασ) και Τζάροντ Τζόουνς (14π, 4ρ). Με αυτά μπήκε στην οκτάδα και θέλει να μείνει εκεί, καθώς η μη συμμετοχή στα play off θα είναι μεγάλη αποτυχία.

Τουρκ Τέλεκομ – Μπεσίκτας στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δε βλέπεται εσχάτως η Μπεσίκτας, που μετράει πέντε κολλητές αποτυχίες, με πιο πρόσφατη το 77-76 από τη Γαλατασαράι, τη Δευτέρα, εντός έδρας. Σε αυτόν τον αγώνα ήταν πίσω με 12 πόντους (71-59) στο τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά κατάφερε να μειώσει την απόσταση στο ελάχιστο, χωρίς, όμως, να μπορέσει να προσπεράσει, παρά τους 16 πόντους του Κάιλ Όλμαν και τους 15 των Τζόνα Μάθιους και Ντέρεκ Νίντχαμ.

Έχει αξία ο «άσος» στο 2,20, στην Bet365. Η Τουρκ Τέλεκομ είναι παραδοσιακά ισχυρή στην Άγκυρα, βρίσκεται σε καλή φάση μετά τις δύο σπουδαίες νίκες της και μπορεί να τις κάνει τρεις, αφού έχει μεγαλύτερο κίνητρο από την αντίπαλό της.


5098. ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ (19:15)

Τα ρέστα της για την παραμονή στην κατηγορία παίζει η Μπρίντιζι που πήρε τον πρώτο από τους τρεις «τελικούς» που είχε μπροστά της, με το 96-90 επί της Πιστόια, εκτός έδρας. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε το εκπληκτικό της τέταρτο δεκάλεπτο, που με διπλάσιο σκορ (30-15) κράτησε στα χέρια της το ροζ φύλλο, χάρη στους Ξαβιέ Σνιντ (22π, 4ρ) και Έρικ Ουάσινγκτον (20π, 6ασ). Ωστόσο, ακόμα και το απόλυτο μπορεί να μην είναι αρκετό για αυτήν, αλλά οφείλει να παλέψει μέχρι τέλους.

Μπρίντιζι – Βενέτσια στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύσκολα θα ξεφύγει από την τέταρτη θέση η Βενέτσια, αφού έχει απόσταση ασφαλείας από τις πέμπτες Τρέντο και Ρέτζιο Εμίλια, ενώ οι ελπίδες της για κάτι καλύτερο είναι μόνο μαθηματικές. Πάντως, την Κυριακή, στη Βενετία, δεν άφησε πολλά περιθώρια στην Τρεβίζο και με το 91-78 την έβαλε σε περιπέτειες. Εξαιρετικός για το συγκρότημα του Νέβεν Σπάχια ο Κάιλ Ουίλτζερ (24π, 4ρ), πολύ καλός και ο Τζόρνταν Παρκς (18π, 8ρ).

Το κίνητρο το έχει η γηπεδούχος, η οποία προσφέρεται και σε τιμές αουτσάιντερ. Δε θέλουμε κάτι περισσότερο για να κρατήσουμε τον «άσο» στο 2,42, στη Stoiximan, αφού η Μπρίντιζι έχει δείξει ότι θα δώσει τη μάχη της μέχρι να σωθεί το λάδι στο καντήλι της.


5107. ΤΡΕΝΤΟ – ΠΙΣΤΟΪΑ (19:15)

Σε πολύ καλή κατάσταση είναι η Τρέντο, των δύο διαδοχικών επιτυχιών και των τεσσάρων στα έσχατα πέντε, με τις οποίες απέκτησε σοβαρό πλεονέκτημα για την 5η θέση. Στο τελευταίο της επιβλήθηκε της Νάπολι με 103-93, εκτός έδρας, σε ένα ματς που έβγαλε χαρακτήρα και ποιότητα, αφού έτρεξε επιμέρους σκορ 24-3 με την έναρξη της τέταρτης περιόδου. Οκτώ παίκτες της είχαν από τουλάχιστον 8 πόντους, με τον Πολ Μπιλίγκα να σταματά στους 20, τον Νταβίντε Αλβίτι στους 16, όσους είχε και ο Καμάρ Μπόλντουιν. Συνεχίζουν να απέχουν ο γκαρντ Ματία Ούντομ και ο φόργουορντ Αντρέις Γκραζούλις.

Τρέντο – Πιστόια στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρότι έχασε τα δύο πιο πρόσφατα ματς της, η Πιστόια παραμένει εντός της πρώτης οκτάδας, απόρροια των πολύ καλών εμφανίσεών της το προηγούμενο διάστημα. Στο τελευταίο, ηττήθηκε στην έδρα της από την Μπρίντιζι με 96-90, αφού το κίνητρο της ουραγού ήταν πολύ μεγαλύτερο και στο τέταρτο δεκάλεπτο έπαιξε καθοριστικό ρόλο (30-15). Για ένα ακόμα ματς πήρε λίγα από τους γηγενείς, με τους ξένους να πετυχαίνουν την πλειονότητα των πόντων της.

Η Τρέντο δείχνει να βρίσκει ρυθμό στο πιο κατάλληλο σημείο της σεζόν, ενώ η Πιστόια έχει χαλαρώσει. Αμφότερες πάνε τα ματς τους σε σχετικά γρήγορο τέμπο, οπότε θα συνδυάσουμε τον «άσο» με το Over 167,5 πόντοι, που προσφέρεται στο 2,80 στην Betshop.


👉 Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ ανεβαίνουν κάθε μέρα στους Betarades:

🏀 Προγνωστικά Euroleague
🏀 Προγνωστικά NBA
🏀 Προγνωστικά Basket League
✍️ Προγνωστικά Σκουντή
Value Bets Μπάσκετ
🎯 Bet Builder Μπάσκετ
🥇 Καλύτερες στοιχηματικές μπάσκετ
📆 Ευρωλίγκα Πρόγραμμα
📆 Πρόγραμμα NBA

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ