Πώς να παίζετε στο σύνολο τερμάτων

Ανανεώθηκε:
σύνολο τερμάτων στοίχημα

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο Betarades.gr, το σπορ του στοιχήματος δεν περιορίζεται αποκλειστικά στο 1Χ2. Υπάρχει πληθώρα επιλογών στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες για όλα τα γούστα πλέον. Οι περισσότερες (αν όχι όλες) από αυτές προσφέρουν αρκετές αγορές που έχουν να κάνουν με τα γκολ και τους πιθανούς συνδυασμούς τους.

Εκτός από τα προφανή Over – Under και G/G – NG, τα τελευταία χρόνια η αγορά του Συνόλου Γκολ γίνεται ολοένα και πιο ελκυστική. Και αυτό για τον λόγο ότι οι αποδόσεις είναι αρκετά καλές. Ωστόσο, όπου υπάρχουν υψηλές αποδόσεις προκύπτουν και παγίδες και αυτές ακριβώς θέλουμε να αποφύγουμε στον δρόμο για το ταμείο.

Καταρχάς, για όσους δεν το γνωρίζουν, να αναφέρουμε ότι οι επιλογές του Συνόλου Γκολ είναι οι εξής τέσσερις: 0-1, 2-3, 4-6 και 7+. Κάθε μια έχει τη λογική της και εφαρμόζεται ανάλογα με τις περιστάσεις. Απαιτείται μελέτη (όπως θα πρέπει να συμβαίνει με όλες τις στοιχηματικές επιλογές), ενδελεχής παρατήρηση των στατιστικών και γνώση των ξεχωριστών συνθηκών που χαρακτηρίζουν κάθε ποδοσφαιρικό γεγονός.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Για παράδειγμα, φροντίστε να επιλέξετε το 0-1 Γκολ σε αναμετρήσεις με αμυντικογενείς ομάδες ή εκείνες που απλά είναι ανεπαρκείς επιθετικά (πχ. Λάρισα – Παναιτωλικός). Σε περίπτωση, μάλιστα, που η αναμέτρηση είναι κρίσιμη βαθμολογικά και το άγχος κυριεύει τις ενέργειες των παικτών, τότε οι πιθανότητες να κριθεί στο γκολ είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Σε ό,τι αφορά την επιλογή 2-3, θα πρέπει να αναζητήσετε αγώνες ανάμεσα σε σχετικά ισοδύναμες ομάδες (πχ. Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα). Ή αναμετρήσεις που θεωρείτε ότι θα κριθούν με διαφορά ενός γκολ (πολύ συνηθισμένα σκορ το 2-1 ή 1-1). Εδώ η απόδοση συνήθως πλησιάζει το 2.00, οτιδήποτε κάτω από αυτή την τιμή δεν αξίζει να το επιλέξετε.

Με το ίδιο μοτίβο σκέψης, δεν θα πρέπει να επιλέξετε ποτέ το 4-6 αν το βρείτε χαμηλότερα από απόδοση 3.00. Συνήθως επιβεβαιώνεται σε αναμετρήσεις επιθετικών ομάδων ή αν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές (πχ. Μονακό – Λοριάν).

Τελευταία επιλογή είναι το 7+, η οποία ξέρουμε όλοι ότι παρουσιάζεται πολύ σπάνια, αλλά φυσικά πληρώνει εξαιρετικά. Εδώ χρειάζεται παραπάνω μελέτη της στατιστικής και… έμπνευση. Καθώς ακόμη και ομάδες σαν την Μπαρτσελόνα ή την Παρί Σεν Ζερμέν δυσκολεύονται να βρουν τόσα πολλά γκολ.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα