Πληθώρα επιλογών στο στοίχημα των κόρνερ

Ανανεώθηκε:
στοιχημα κορνερ

Ο κόσμος του στοιχήματος έχει γίνει πιο «πλούσιος» τα τελευταία χρόνια, κυρίως μετά την εμφάνιση αρκετών διαδικτυακών νόμιμων ιστοσελίδων. Οι επιλογές προς διάθεση για τους παίκτες είναι σαφώς περισσότερες και δεν περιορίζονται στις κλασικές αγορές (1Χ2, Under/Over, Goal/Goal).

Μια από τις επιλογές που γνωρίζουν άνθηση και επιλέγονται από αρκετούς παίκτες πλέον είναι αυτή των κόρνερ. Είναι λογικό να θεωρεί κανείς ότι μιλάμε για ποντάρισμα που εμπεριέχει αρκετή δόση ρίσκου. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Αρχικά, να επισημάνουμε ότι πρόκειται για μια αγορά που προσφέρεται τόσο πριν από τις αναμετρήσεις, όσο και σε μορφή live. Συνήθως, οι νόμιμες ιστοσελίδες ορίζουν μια τιμή ανάλογα με τον χαρακτήρα της εκάστοτε αναμέτρησης.

Για παράδειγμα, το όριο μπορεί να είναι στα 8,5 κόρνερ και ο παίκτης καλείται να διαλέξει Under ή Over. Αν η τιμή που ορίζεται είναι στα 8,5 κόρνερ, τότε αν επιλέξετε Over θα κερδίσετε το στοίχημα αν προκύψουν στο παιχνίδι τουλάχιστον 9 κόρνερ. Ομοίως, αν ποντάρετε στο Under σε αυτή την περίπτωση, θέλετε να φτάσουν μέχρι το πολύ 8 στο σύνολο για να έχετε κέρδος.

Υπάρχει η επιλογή των κόρνερ στο ημίχρονο, όπου οι τιμές είναι χαμηλότερες. Παράλληλα, αρκετές ιστοσελίδες προσφέρουν και άλλες επιλογές, όπως ποια ομάδα θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, ποια θα εκτελέσει πρώτη κόρνερ και ποια θα φτάσει πρώτη σε συγκεκριμένο αριθμό κόρνερ. Επίσης, συνήθως θα δείτε να προσφέρεται και το εύρος κόρνερ. Όπως για παράδειγμα το 0-6, 7-9 κ.ο.κ., στα πρότυπα του κλασικού 0-1, 2-3, 4-6 Goal.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι καθώς έχουμε να κάνουμε με μια εξειδικευμένη στοιχηματική αγορά, ο παίκτης οφείλει να είναι πλήρως ενημερωμένος. Ούτως ή άλλως, όταν θέλετε να παίξετε στοίχημα θα πρέπει να είστε διατεθειμένοι να μελετήσετε για να έχετε επιτυχία. Ο τρόπος που αγωνίζεται η κάθε ομάδα είναι ο κύριος παράγοντας που πρέπει να έχουμε εξετάσει πριν μπούμε στην αγορά των κόρνερ. Και αυτό γιατί όπως γίνεται κατανοητό έχει σημασία αν επιλέγει επιθετική ανάπτυξη από τα πλάγια ή από τον άξονα.

Επίσης, ο χαρακτήρας των αγώνων παίζει ρόλο και ειδικά αν υπάρχει κάποιο ισχυρό φαβορί (π.χ. Μπαρτσελόνα – Έιμπαρ). Όσο πιο πολύ πιέζει μια ομάδα, τόσο συχνότερα θα φτάσει στην αντίπαλη περιοχή και άρα είναι περισσότερες οι πιθανότητες για κόρνερ. Τέλος, θα πρέπει πάντα να λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας τις καιρικές συνθήκες και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, στοιχείο που παίζει ρόλο σ’ όλα τα στοιχήματα.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα