Ο εξτρέμ των 20 εκατ. ευρώ της Ρεάλ που θεωρείται ιδανικός για τη Λίβερπουλ

Με το συμβόλαιο του Μοχάμεντ Σαλάχ να λήγει στο τέλος της σεζόν και τις διαπραγματεύσεις να μην έχουν καταλήξει σε συμφωνία, η Λίβερπουλ έχει αρχίσει να εξετάζει εναλλακτικές.

Παράλληλα, η Αλ Ιτιχάντ καραδοκεί για να αποκτήσει τον Αιγύπτιο ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2025.
➡️ Τοπ προγνωστικά στοίχημα με ένα μόνο κλικ
Ο Ντίαζ στο προσκήνιο
Σύμφωνα με το Fichajes, ο νέος προπονητής της Λίβερπουλ, Άρνε Σλοτ, βλέπει τον Μπραχίμ Ντίαζ της Ρεάλ Μαδρίτης ως ιδανικό αντικαταστάτη.
Ο 25χρονος εξτρέμ, που αποκτήθηκε από τη Μαδρίτη έναντι 15 εκατομμυρίων λιρών το 2019, έχει καταγράψει τρια γκολ και πέντε ασίστ σε 23 συμμετοχές φέτος.
Η Μπορούσια Ντόρτμουντ και η Μπάγερν Μονάχου έχουν επίσης εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ισπανό άσο.
Η Ντόρτμουντ βασίζεται στις καλές σχέσεις της με τη Ρεάλ, ενώ η Μπάγερν τον βλέπει ως πιθανό αντικαταστάτη του Λερόι Σανέ.
Εναλλακτικές επιλογές και άλλες κινήσεις
Πέρα από τον Ντίαζ, η Λίβερπουλ εξετάζει και τον Τακεφούσα Κούμπο της Ρεάλ Σοσιεδάδ, με φημολογούμενη προσφορά που περιλαμβάνει τους Έλιοτ, Έντο και Κιέζα.
Παράλληλα, η ομάδα έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Τζόσουα Κίμιχ ως πιθανό αντικαταστάτη του Αλεξάντερ-Άρνολντ, ενώ ενδιαφέρεται και για τον Μίλος Κέρκεζ της Μπόρνμουθ για τη θέση του αριστερού μπακ.
