Κίνα: Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου επιστρέφει σε ένα μήνα!

Ανανεώθηκε:
Κίνα ποδόσφαιρο

H Κίνα, απ’ όπου ξεκίνησε η πανδημία του κορωνοϊού φαίνεται πως βλέπει φως στην άκρη του τούνελ! Βήμα προς την θετική κατεύθυνση η ανακοίνωση ότι το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αναμένεται να εκκινήσει στις 18 Απριλίου! Έτσι θα γεμίσει σιγά σιγά και πάλι το κουπόνι πάμε στοίχημα.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όπως φαίνεται η χώρα – επίκεντρο της πανδημίας είναι έτοιμη να επιστρέψει σιγά σιγά σε κανονικού ρυθμούς με την είδηση για την επιστροφή της CFA Superleague να κάνει αισιόδοξες και τις υπόλοιπες χώρες στον πλανήτη.
Η προηγούμενη σεζόν στην Κίνα ολοκληρώθηκε με πρωταθλήτρια ομάδα την Γκουανγκζού Εβεργκράντε, που έχει στην τεχνική καθοδήγηση τον “θρύλο” Φάμπιο Καναβάρο. Η 2020 σεζόν αναμενόταν να ξεκινήσει στις 22 Φεβρουαρίου, αλλά τελικά θα κάνει σέντρα στις 18 Απριλίου, καθώς η εξάπλωση του ιού στη χώρα έχει μειωθεί σε σημαντικό βαθμό.
Όλοι οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι, που είχαν απομακρυνθεί εκτός χώρας για να προστατευτούν, κλήθηκαν να ξεκινήσουν το ταξίδι της επιστροφής, γεγονός που σημαίνει πως η “μπόρα” φαίνεται να πέρασε!
Όταν επιστρέψουν οι αποστολές των ομάδων, θα μπουν σε καραντίνα 14 ημερών, ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν νόσησαν όσο βρίσκονταν στο εξωτερικό.
Σπουδαία νέα για την Ελλάδα και όλο τον πλανήτη, ποδοσφαιρικό ή μή, αφού η χώρα που επλήγη περισσότερο απ’ όλες φαίνεται να βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής στους κανονικούς ρυθμούς ζωής.
Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ