Γιατί το online στοίχημα είναι καλύτερο

Ανανεώθηκε:
στοιχημα online

Το online στοίχημα είναι μέσα στη ζωή του κάθε παίκτη. Τα επίγεια καταστήματα περνούν ολοένα και περισσότερο σε δεύτερη μοίρα και υπάρχουν αρκετοί λόγοι γι’ αυτό.

Έχουν να κάνουν τόσο με τις περισσότερες υπηρεσίες που προσφέρονται στο online παιχνίδι, όσο και με την άνεση που παρέχουν οι διαδικτυακές εταιρίες.

1. Παιχνίδι όλο το 24ωρο

Ένας απ’ τους κυριότερους, ίσως ο κυριότερος, λόγους προτίμησης στο online στοίχημα είναι το γεγονός ότι υπάρχει η δυνατότητα πονταρίσματος όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Είτε είναι Χριστούγεννα, είτε Πρωτοχρονιά, είτε Δεκαπενταύγουστος, δε χρειάζεται να ψάχνετε ανοικτά πρακτορεία!

2. Διαρκής επικοινωνία και εξυπηρέτηση

Όπως μπορείτε να παίξετε όλο το 24ωρο, με την ίδια λογική οι εταιρίες προσφέρουν τη δυνατότητα επικοινωνίας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών κάθε ημέρα και οποιαδήποτε ώρα.

3. 0% γκανιότα

Η γκανιότα είναι η προμήθεια που κρατούν οι εταιρίες, με αποτέλεσμα να μειώνουν τις αποδόσεις τους, συνεπώς μειώνονται και τα κέρδη των παικτών. Οι online εταιρίες έχουν προσφορές σε καθημερινό επίπεδο με συγκεκριμένα παιχνίδια (συνήθως τα πιο εμπορικά του προγράμματος), όπου το ποντάρισμα έχει 0% γκανιότα.

4. Προσφορές

Στο ίδιο μήκος κύματος με το νο. 3, είναι και το θέμα των προσφορών. Εκτός απ’ την γκανιότα, οι εταιρίες προσφέρουν καθημερινά ευκαιρίες στοιχηματισμού με μειωμένο ρίσκο, όπως για παράδειγμα: επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που σκοράρει ένας συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής.

5. Cashout

Είναι μια απ’ τις πιο ευρέως διαδεδομένες υπηρεσίες στον online στοιχηματισμό, που πλέον προσφέρεται απ’ τις περισσότερες εταιρίες. Με το cashout, οι παίκτες γίνονται αποδέκτες προτάσεων απ’ τις εταιρίες προκειμένου να κλείσουν πρόωρα το στοίχημα τους σε περίπτωση που οδεύει προς επαλήθευση. Η εταιρία προτιμά να προσφέρει λιγότερα κέρδη, ενώ ο παίκτης γλυτώνει το άγχος των τελευταίων λεπτών ενός αγώνα.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

6. Αίτηση στοιχήματος

Πρόκειται για μια υπηρεσία που δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις Στοιχηματικές Εταιρίες, αλλά σιγά-σιγά αρχίζει να γίνεται δημοφιλής. Ο παίκτης μπορεί να προτείνει μια συγκεκριμένη αγορά στους υπεύθυνους της εταιρίας και οι τελευταίοι αποφασίζουν αν θα την προσφέρουν για στοιχηματισμό.

7. Στοίχημα στο κινητό

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, το online στοίχημα είναι πιο εύκολο για τον απλούστατο λόγο ότι είναι πιο εύκολα προσβάσιμο. Οι παίκτες που έχουν λογαριασμό σε online στοιχηματική εταιρία μπορούν να ποντάρουν τόσο απ’ το κινητό, όσο και απ’ το tablet.

8. Eναλλακτικές κατηγορίες και αγορές

Δεν είναι ψέματα ότι στα επίγεια καταστήματα, οι επιλογές και οι αγορές δεν είναι ιδιαιτέρως πολλές. Η γκάμα είναι σαφώς πιο πλούσια στις διαδικτυακές εταιρίες, όπου προσφέρονται αγορές σε όλα τα σπορ, απ’ το πιο δημοφιλές, μέχρι το πιο άγνωστο.

9. Υψηλές αποδόσεις

Ένας ακόμη τομέας υπεροχής του online στοιχήματος είναι αναμφίβολα οι αποδόσεις. Στα επίγεια καταστήματα, οι αποδόσεις είναι σαφώς χαμηλότερες, κάτι που σημαίνει ότι οι ευκαιρίες είναι λίγες. Οι διαδικτυακές εταιρίες έχουν μικρότερη γκανιότα και υψηλότερες αποδόσεις.

10. Στατιστικά

Μια από τις πιο χρήσιμες υπηρεσίες που συναντά κανείς στο online στοίχημα είναι και η παρουσίαση των στατιστικών. Οι παίχτες μπορούν να ανοίξουν τον σχετικό πίνακα και να απολαύσουν τις πολύτιμες υπηρεσίες.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ