Αυστρία: Χαλαρώνει η καραντίνα, επιστρέφει η αγωνιστική δράση!

Ανανεώθηκε:
Αυστρία στοίχημα

Στην Αυστρία η καραντίνα εξαιτίας του κορωνοϊού αρχίζει να χαλαρώνει και η αγωνιστική δράση αναμένεται να επιστρέψει με το ξεκίνημα του Μάη. Η Bundesliga Αυστρίας αναμένεται να είναι το πρώτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που θα επιστρέψει στα γήπεδα και κατά συνέπεια στα κουπόνια πάμε στοίχημα.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η χώρα κινήθηκε πολύ γρήγορα απέναντι στην πανδημία και έκλεισε τα εστιατόρια, τα μπαρ, τα θέατρα, τα σχολία και όλα τα μη απαραίτητα καταστήματα πριν από περίπου 4 εβδομάδες. Οι πολίτες πήραν εντόλές να μείνουν στο σπίτι και να δουλέψουν από εκεί αν είναι δυνατόν. Σε αντίθεση με άλλα κράτη ωστόσο, οι πολίτες είχαν την ελευθερία να ασκούνται, με τα πόδια ή το ποδήλατο αρκεί να κρατούν τις σωστές αποστάσεις.

Έτσι το αποτέλεσμα της σωστής διαχείρισης της πανδημίας είναι η Αυστρία να γίνει μία από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη που θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, τουλάχιστον όσον αφορά τον αθλητισμό.

Από την 1η Μάη τα αθλήματα με αποστάσεις, όπως το τένις και το γκολφ αναμένεται να επιστρέψουν κανονικά, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να επανεκκινήσει και η δράση στην αυστριακή Bundesliga. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία επανεκκίνησης της αυστριακής λίγκας, αλλά από την επόμενη εβδομάδα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις και πιθανότατα ανακοινώσεις.

“Φυσικά, τα ατομικά αθλήματα, όπου δεν υπάρχει άμεση σωματική επαφή θα έχουν προτεραιότητα και θα επιστρέψουν στη δράση πιο σύντομα απ’ ότι τα αθλήματα στα οποία απαιτείται σωματική επαφή” δήλωσε ο Υπουργός Αθλητισμού της χώρας, Βέρνερ Κόγκλερ.

Οι εγκαταστάσεις που πλέον θα είναι προσβάσιμες για το κοινό θα περιλαμβάνουν τον στίβο, τα γήπεδα τένις, τα γήπεδα γκολ, τα κέντρα ξιφασκίας, τα κέντρα σκοποβολής και τοξοβολίας. Επίσης θα επιτραπεί και το σκι, αλλά συμβούλευσε το κοινό να μείνουν στα βασικά και να μη δοκιμάσουν τις πιο δύσκολες πίστες.

Η Αυστρία έχει ανακοινώσει 393 θανάτους από τον κορωνοϊό μέχρι στιγμής, λιγότερους δηλαδή απ’ όσους ανακοινωνουν μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες ανά ημέρα. Επισήμως επιβεβαιώθηκαν 14,000 κρούσματα του ιού.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ