Στα πιο πολλά πρωταθλήματα η λήξη της σεζόν είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος. Με αρκετές ευκαιρίες να προσφέρονται για ποντάρισμα στο πάμε στοίχημα.

Μπορεί κάποιοι από εσάς να αναρωτιέστε που είναι η αξία στο στοίχημα σε μια τέτοια περίπτωση. Ορισμένες ιδέες θα πάρετε πιο κάτω, πάντα με στόχο να σας βοηθήσουμε να πάτε ταμείο.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Ποντάρισμα στο φινάλε του πρωταθλήματος

Όπως είναι προφανές, οι μεγάλες και σημαντικές λίγκες της Ευρώπης έχουν υψηλότερα επίπεδα ανταγωνισμού. Όσο προχωρούν οι υποχρεώσεις και λιγοστεύουν οι αγωνιστικές, υπάρχουν ομάδες που σταδιακά μένουν εκτός στόχων. Εκεί αξίζει να δώσετε τη βαρύτητά σας στα προγνωστικά στοιχήματος στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Με τις ανακατατάξεις αυτές αλλάζει ίσως και εντελώς το κίνητρο των ομάδων. Είναι μια πτυχή που κάποιες φορές δεν λαμβάνεται υπ’ όψιν όσο σοβαρά θα έπρεπε. Αυτό φαίνεται από τις αποδόσεις που βγάζουν κατά καιρούς οι στοιχηματικές εταιρίες. Δηλαδή, εστιάζουν καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι και στο κατά πόσο είναι δυνατή μια ομάδα εκεί.

Όμως, αυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα όταν με τον έναν ή άλλο τρόπο ο σύλλογος δεν έχει κάποιον στόχο πλέον. Είτε, δηλαδή, τον έχει πιάσει, είτε δεν προλαβαίνει αυτό να συμβεί. Η συμπεριφορά του στο γήπεδο από εκεί και πέρα δεν προβλέπεται να είναι η ίδια. Κάτι που μας αφορά άμεσα για το ποντάρισμά μας και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε.

Η επιλογή με αξία στο στοίχημα

Κάποιες ομάδες προς τη λήξη της σεζόν παίρνουν τον χαρακτηρισμό «αδιάφορες». Δηλαδή, δεν προλαβαίνουν να διεκδικήσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, όμως παράλληλα έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους. Σε άλλη περίπτωση, ίσως να πρόκειται για μια ομάδα που έχει ήδη εκπληρώσει τον στόχο της. Δηλαδή, είτε να έχει εξασφαλίσει την παραμονή της ή την ευρωπαϊκή συμμετοχή αλλά να μην προλαβαίνει κάτι επιπλέον. Ή εναλλακτικά να έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα, οπότε να μην την ενδιαφέρει πλέον η βαθμολογική της συγκομιδή.

Στον κόσμο του ποδοσφαίρου, και όχι μόνο, κυριαρχεί μια συγκεκριμένη άποψη. Ότι μια ενδιαφερόμενη ομάδα έχει πάντα το προβάδισμα εναντίον μιας αδιάφορης, έστω κι αν στερείται ποιότητας. Και αυτό είναι που μας ενδιαφέρει στα προγνωστικά στοιχήματος.

Απ’ την άλλη, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι ομάδες που δεν έχουν την πίεση του αποτελέσματος παίζουν πιο «ελεύθερα». Και άρα αυτό σημαίνει ότι είναι ικανές να φανούν ανταγωνιστικές και μπορούν να κάνουν ζημιές. Αν μιλάμε, φυσικά, για αυτές που έχουν κρατήσει την οργάνωσή τους και δε σκέφτονται ήδη τις καλοκαιρινές διακοπές.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο παίκτης οφείλει να επικεντρώσει την προσοχή του στις μετρίου διαμετρήματος «αδιάφορες» ομάδες. Εκεί μπορεί να ανακαλύψει πραγματικά αποδόσεις που αξίζουν προσοχής σε παιχνίδια που έχουν θέση στο δελτίο του.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Στοιχηματικές ευκαιρίες

Να σημειωθεί εδώ ότι δεν έχουν όλες οι ομάδες την ίδια συμπεριφορά όταν μένουν εκτός στόχων. Το πώς θα εμφανιστούν τελικά στον αγωνιστικό χώρο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Από το ποιος κάθεται στον πάγκο, μέχρι φυσικά και το βάρος της φανέλας τους.

Μια λαοφιλής ομάδα, ας πούμε, έχει την πρόσθετη πίεση να κρατά ευχαριστημένους τους οπαδούς της. Και έτσι δεν μπορεί να τα παρατήσει ό,τι και αν συμβεί. Και μια λιγότερο δυνατή αγωνιστικά, από την άλλη, μπορεί να πει κανείς ότι έχει πράγματα να αποδείξει.

Το πραγματικά ενδιαφέρον κομμάτι για στοίχημα έρχεται σε αγώνες συλλόγων με σαφή διαφορά στη δυναμική. Στις περιπτώσεις αυτές θα δείτε συχνά επιλογές στις οποίες αξίζει να ποντάρετε. Αν εντοπίσετε κάποιο τέτοιο παιχνίδι, τότε μπορείτε να κάνετε την έρευνά σας στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες. Να συγκρίνετε τις αποδόσεις και να δείτε ποιες είναι πιο υψηλές και άρα σας συμφέρουν ως παίκτη. Θα εξηγήσουμε πιο αναλυτικά τι εννοούμε παρακάτω.

Παράδειγμα για στοιχημα

Ας μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα για να γίνουμε κατανοητοί. Σε αυτό ίσως βοηθήσει ένα παράδειγμα από την ελληνική πραγματικότητα και το στοιχημα ποδοσφαιρο.

Όπως μπορεί κανείς εύκολα να φανταστεί, είναι διαφορετικό να είναι αδιάφορος ο Απόλλων Σμύρνης απ’ ότι η ΑΕΚ. Το κίνητρο σε αυτή την περίπτωση δεν είναι το ίδιο για τους δύο συλλόγους και εκεί μπορεί κάποιος να εντοπίσει κάποιο σφάλμα από τη μεριά των μπουκ. Ας εξηγήσουμε, όμως, πώς μπορεί να συμβεί αυτό και να το εκμεταλλευτείτε παρακάτω.

Ποντάρισμα για ταμείο

Αν πρέπει να κρατήσετε μια συμβουλή για στοίχημα στο τέλος της σεζόν ας είναι η ακόλουθη. Να θυμάστε πάντα πότε παρουσιάζονται οι καλύτερες ευκαιρίες. Όταν ομάδες της «ουράς» έχουν τεράστια ανάγκη τους πόντους και έρχονται αντιμέτωπες με θεωρητικά ανώτερα σύνολα. Οι περισσότερες εταιρίες σε τέτοιες περιπτώσεις εκτιμούν ότι η διαφορά ποιότητας παίζει τον κυρίαρχο ρόλο. Έτσι, δεν λαμβάνουν υπ’ όψιν τους την έλλειψη ενδιαφέροντος που υπάρχει στη μία εκ των δύο.

Εκεί πρέπει να «χτυπήσουμε» στο ποντάρισμά μας για να έχει αξία. Να αναγνωρίσουμε, δηλαδή, πότε δεν έχει συμπεριληφθεί στα δεδομένα του παιχνιδιού κάτι τέτοιο, ή τουλάχιστον ότι δεν του έχει δοθεί η βαρύτητα που θα έπρεπε. Και να παίξουμε στοίχημα ανάλογα για να βγούμε κερδισμένοι.

Δείτε τις Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες