--> Αναζητούμε το κίνητρο
+37

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 14 / 12 / 2018
ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΖΙΝΟ

Αναζητούμε το κίνητρο

Έχοντας πλέον μπει στον Απρίλιο, τα περισσότερα πρωταθλήματα οδεύουν προς το τέλος τους. Είναι προφανές ότι οι μεγάλες και σημαντικές λίγκες της Ευρώπης έχουν υψηλότερα επίπεδα ανταγωνισμού, εντούτοις όσο προχωρούν οι υποχρεώσεις και λιγοστεύουν οι αγωνιστικές, υπάρχουν ομάδες που σιγά-σιγά αρχίζουν να μένουν εκτός στόχων.

Χαρακτηρίζονται ως οι λεγόμενες «αδιάφορες», οι οποίες δεν προλαβαίνουν να διεκδικήσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, όμως παράλληλα έχουν εξασφαλίσει την παραμονή. Στον κόσμο του ποδοσφαίρου, αλλά και όπου υπάρχει στοίχημα, κυριαρχεί η άποψη ότι μια ενδιαφερόμενη ομάδα έχει πάντα το προβάδισμα εναντίον μιας αδιάφορης, έστω κι αν στερείται ποιότητας.

Δείτε τις Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες (Κλικ Εδώ)

Απ’ την άλλη, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι ομάδες που δεν έχουν την πίεση του αποτελέσματος παίζουν πιο «ελεύθερα» και μπορούν να κάνουν ζημιές. Τουλάχιστον, αυτές που έχουν κρατήσει την οργάνωση τους και δε σκέφτονται ήδη τις καλοκαιρινές διακοπές. Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι ο παίκτης οφείλει να επικεντρώσει την προσοχή του στις μετρίου διαμετρήματος «αδιάφορες» ομάδες.

Για παράδειγμα, δεν είναι το ίδιο να είναι αδιάφορος ο Πλατανιάς και το ίδιο να είναι αδιάφορη η ΑΕΚ. Να θυμάστε ότι οι καλύτερες ευκαιρίες παρουσιάζονται όταν ομάδες της «ουράς» έχουν τεράστια ανάγκη τους πόντους και αντιμετωπίζουν θεωρητικά ανώτερα σύνολα. Οι περισσότερες εταιρίες εκτιμούν ότι η διαφορά ποιότητας παίζει ρόλο και δε λαμβάνουν υπ’όψιν τους την έλλειψη ενδιαφέροντος στη μία εκ των δύο. Εκεί πρέπει να «χτυπήσουμε».

Διάβασε επίσης

Ο δρόμος προς την επιλογή

Όπως έχουμε επισημάνει πολλάκις στο παρελθόν, το στοίχημα μπορεί να αποτελεί χόμπι για αρκετό κόσμο, ωστόσο δε θα πρέπει...
Κορυφαία εταιρία
bet365