Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

Την τέταρτη διαδοχική της νίκη μετά από εφτά ”αποτυχημένες” προσπάθειες κατάφερε να πανηγυρίσει και η Ροβανιέμι. Προερχόμενη από την εντός έδρας επικράτηση επί της Ίντερ Τούρκου (2-1), η ομάδα του Γιούχα Μάλινεν φιλοξενήθηκε από την Λαχτι, της οποίας και επικράτησε με 1-2. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο τρίτο λεπτό του αγώνα με το τέρμα του Τέιλορ, με την Λάχτι να ισοφαρίζει στο ξεκίνημα της επανάληψης. Ωστόσο, πέντε λεπτά πριν από το φινάλε, ο Μακιτάλο έσωσε την παρτίδα για την Ροβανιέμι, χαρίζοντας της τη νίκη. Με τη νίκη της αυτή, η Ροβανιέμι έφτασε τους 26 βαθμούς σε 16 παιχνίδια και ισοβαθμεί στην έκτη θέση της βαθμολογίας με τη Σεϊναγιόεν, η οποία έχει και δυο παιχνίδια περισσότερα, ενώ παράλληλα παρέμεινε αήττητη για έκτο διαδοχικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Αήττητη στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, έχοντας επικρατήσει στα δυο πιο πρόσφατα.

Την περασμένη Πέμπτη, η Ροβανιέμι φιλοξενήθηκε από την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Στη ρεβάνς του 1-1 της Φινλανδίας, η Ροβανιέμι παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και νγώρισε δικαίως τη βαριά ήττα με 3-0, με αποτέλεσμα να πει “αντίο” στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 από την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Στατιστικό: Under 2.5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ

Σε αντίθεση με τη σημερινή της αντίπαλο, η Χέλσινγκφορς προέρχεται από τη δεύτερη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα. Μετά από αυτή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κουόπιο, η ομάδα του Γιάνι Χονκαβάαρα ηττήθηκε και μέσα στο σπίτι της, από την Βάασα, με το ίδιο σκορ. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 89ο λεπτό. Με τη νέα της αυτή ήττα, η Χέλσινγκφορς παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, όπου και ισοβαθμεί με την Παλοκέρχο Βάνταα, έχοντας αμφότερες από 13 βαθμούς σε 17 παιχνίδια. Έχει γνωρίσει την ήττα στα πέντε από τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 από την Βάασα για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: N/G και Under 2.5 τα τρία από τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια, φιλικά και επίσημα.

Η ομάδα του Betarades.gr