*Δείτε το παιχνίδι σε Live Stream στον Stoiximan.

* Σημειώθηκε over 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Μπρέσια με αντίπαλο την Μπάρι σε όλες τις διοργανώσεις.

* Η Μπρέσια σημείωσε τουλάχιστον δύο γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο την Μπάρι σε όλες τις διοργανώσεις.

* Η Μπρέσια γνώρισε μόλις μία ήττα στα δέκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο την Μπάρι σε όλες τις διοργανώσεις.

ΜΠΡΕΣΙΑ

Κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν έχει η Μπρέσια από τις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, καθώς έχει καταφέρει να κερδίσει την παραμονή της σε αυτή, ενώ παράλληλα απέχει 12 βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου. Μόλις μία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει το συγκρότημα του Μποσκάλια στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για την ίδια διοργάνωση, αυτή με αντίπαλο τη Βίρτους Εντέλα (2-0 εντός έδρας) στις 19 Απριλίου. Στις υπόλοιπες σημείωσε τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Στις τρεις τελευταίες δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Πεσκάρα (2-1 εκτός έδρας), Βιτσέντζα (1-0 εντός έδρας) και Σπέτσια (2-1 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη βδομάδα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σκιαουντόνε στο 34’, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 69’ με τον Τζον Εράστι. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ματζιτέλι. Αξίζει να σημειώσουμε πως και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω των αποβολών των Ακάμπορα (90’ για Σπέτσια) και Καλαμπρέσι (66’ για Μπρέσια).

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα με 2-1 γνώρισε η Μπρέσια από την Σπέτσια, στο πλαίσιο της 40ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Μπρέσια γνώρισε την ήττα με ένα γκολ διαφορά στα τρία τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

Στοιχημάτισε τώρα στο Μπρέσια – Μπάρι
Stoiximan λογότυπο
Κλικ εδώ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΑΡΙ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει η Μπάρι στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Πιο συγκεκριμένα αφού επικράτησε των Λιβόρνο (2-1 εκτός έδρας), Κόμο (3-0 εντός έδρας) και Άσκολι (1-0 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Καμπλόνε μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Μόντενα (1-1 εντός έδρας) και Περούτζια (0-0 εκτός έδρας). Την προηγούμενη βδομάδα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Κάλιαρι, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 3-0. Αυτή ήταν και η πρώτη μετά από εννέα αγωνιστικές (έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ζοάο Πέντρο στο 24’, με τον Ντιέγκο Φαρίας να διπλασιάζει τα τέρματά τους στο 49’. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Σέρι τρία λεπτά πριν το τέλος των 90’. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία είναι ο απολογισμός για τους «πετεινούς» στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση. «Για μία βδομάδα σκεφτόμαστε μόνο την αναμέτρηση με την Μπρέσια, καθώς μπορεί να είναι η καθοριστικότερη για την είσοδό μας στα πλέι οφ ανόδου», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο επιθετικός Ντε Λούκα.

Προηγούμενο ματς: Την εντός έδρας ήττα με 3-0 γνώρισε η Μπάρι από την Κάλιαρι, στο πλαίσιο της 40ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Μπάρι παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.