* 23η αγωνιστική

* Goal/Goal τα 11/13 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Στον 1ο γύρο (27/09): Πογκόν – Λέγκια 3-4

Δείτε τα Προγνωστικά Πολωνίας

ΛΕΓΚΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (3-3) με την Κορόνα Κιέλτσε. Ο Κράμερ σκόραρε δις (6’, 30’) για τη Λέγκια, ο Ρεμάκλ (45’) μείωσε για την Κορόνα. Ο Γκουάλ (60’) έκανε το 1-3 της Λέγκια και οι Σικάβκα (69’), Νταλμάου (90+2’) ισοφάρισαν για την Κορόνα.

4ο παιχνίδι δίχως νίκη (0-2-2) για τους “λεγεωνάριους”, συνεχίζουν να ξοδεύουν ευκαιρίες για να πλησιάσουν στην κορυφή της Ekstraklasa. Ο τρόπος που χάθηκαν οι δύο πόντοι την Κυριακή στο Κιέλτσε πληγώνει κι άλλο την αυτοπεποίθηση του συνόλου, τρεις μέρες μετά τον ντροπιαστικό ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Η Λέγκια μπήκε φουριόζα στο ματς, είχε γεμάτο δοκάρι, πριν χτυπήσει κάθετα για το γρήγορο 0-1. Στο transition, με κίνηση “καρμπόν”, ο Κράμερ έκανε και το 0-2. Ένα παιδικό λάθος στο build up οδήγησε στη μείωση της Κορόνα, η οποία απείλησε και με άμεση ισοφάριση.

Ποιοτική η κίνηση του Γκουάλ για το 1-3, αλλά ούτε τότε κατάφερε να κοντρολάρει το τέμπο η ομάδα του Ρούνιαϊτς. Σε μετάβαση, μετά από νέο λάθος κυκλοφορίας, έγινε το 2-3 και στα φορτώματα των καθυστερήσεων, έπειτα από πολλαπλές κόντρες, έγινε το 3-3.

“H κριτική ήταν δικαιολογημένη. Η ανάλυσή μας δείχνει ότι δεν ανταποκριθήκαμε στην πρόκληση, δεν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες των φιλάθλων. Είμαστε έτοιμοι να το αλλάξουμε αυτό.” δήλωσε ο κόουτς Ρούνιαϊτς, που άλλαξε τερματοφύλακα μετά τα πολλά λάθη του Τομπίαζ.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Πάνκοφ (στόπερ) συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει, όπως και ο Τσελάκα (μέσος) που παρότι επέστρεψε στις προπονήσεις δεν είναι ακόμα έτοιμος. Επιστρέφει όμως από τιμωρία καρτών ο ηγέτης Ζόσουε (μέσος).

ΛΕΓΚΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 6/8 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΠΟΓΚΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-1 στην παράταση) επί της Λεχ Πόζναν. Ο Γκαμπόα σταο 119’ πέτυχε το καθοριστικό γκολ.

Μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα μετά τη χειμερινή διακοπή, την Τρίτη ο ενθουσιασμός στο Ζέτσιν εκτοξεύθηκε! Μετά το πρωταθληματικό 3/3, με το οποίο βρέθηκαν σε απόσταση βολής από την κορυφή, οι “λιμενικοί” πήραν σπουδαία πρόκριση στο Πόζναν, για να βρεθούν στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν την Γιαγκελόνια.

Ισορροπημένος ο προημιτελικός με τη Λεχ, η ομάδα του Γκουστάφσον κράτησε το μηδέν και στο 3ο ταξίδι του νέου έτους για να πανηγυρίσει με δραματικό τρόπο στο τελευταίο λεπτό της παράτασης!

“Το να επανέλθεις πνευματικά και σωματικά μετά από έναν τέτοιο αγώνα είναι δύσκολο κι απαιτεί επαγγελματισμό. Η επιστροφή μας ξεκίνησε αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα στο Πόζναν. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο, αλλά θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα στη Βαρσοβία.” δήλωσε ο κόουτς Γκουστάφσον.

Στα αγωνιστικά νέα, είναι ξανά διαθέσιμος ο σημαντικός Κουρζάβα (μέσος) που ήταν τιμωρημένος στο Κύπελλο. Δεν προλαβαίνει ο τραυματίας Ζεχ (στόπερ), ενώ είναι αμφίβολος ο Ζάχοβιτς (μέσος) που δεν ταξίδεψε στο Πόζναν λόγω ίωσης.

ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* No Goal τα 6/7 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Λέγκια – Πογκόν στη Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ