8η αγωνιστική (Κλαουζούρα)

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου(Απερτούρα): Μοντερέι-Χουάρεθ 3-1.

Δείτε τα Προγνωστικά Μεξικό

ΧΑΟΥΑΡΕΘ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Τσίβας Γουαδαλαχάρα με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Μπρισένο στο 33’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Γκούζμαν στο 76’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ζαλντίβαρ με πέναλτι στο 90+9’.

Πάλεψε η Χουάρεθ, αλλά δεν μπόρεσε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Τσίβας Γουαδαλαχάρα. Δέχθηκε έντονη πίεση και έμεινε πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη ακολούθησε παρόμοιο σκηνικό. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει από το σημείο του πέναλτι στις καθυστερήσεις του ματς.

Μια πιο αποτελεσματική εμφάνιση θα χρειαστεί προκειμένου να εξαντλήσει όσες πιθανότητες έχει για θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην πιο δυνατή Μοντερέι. Μπορεί να είναι μαχητική στις αναμετρήσεις της, όμως απέτυχε να αποσπάσει νικηφόρο αποτέλεσμα σε όλες μέχρι στιγμής, έχοντας μάλιστα κρατήσει μόλις σε μία το μηδέν παθητικό. Στα θετικά το γεγονός ότι έχει βρει ρυθμό επιθετικά το τελευταίο διάστημα και σκοράρει με συνέπεια.

Χουάρεθ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΟΝΤΕΡΕΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Τολούκα, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν αμφότερες, καμία δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Μέτρια εμφάνιση και ισόπαλο αποτέλεσμα για τη Μοντερέι. Είχε μεν τον έλεγχο του ματς, δημιούργησε ευκαιρίες και απείλησε την αντίπαλη εστία, όμως δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Η άμυνά της δεν απειλήθηκε σε καμία περίπτωση, διατηρώντας χωρίς καμία δυσκολία το μηδέν παθητικό.

Να επιστρέψει άμεσα στις νίκες είναι ο στόχος της και ίσως έχει την κατάλληλη ευκαιρία για να το πετύχει, αφού αντιμετωπίζει μια από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος. Είναι σε καλή κατάσταση, παίζει επιθετικά και ψάχνει το γκολ σε όλες τις αναμετρήσεις της, το οποίο συνηθίζει να βρίσκει ακόμα και εκτός έδρας. Από την άλλη έχει δείξει σημάδια βελτίωση αμυντικά, όμως κάθε άλλο παρά άτρωτη είναι, ειδικά στις εξόδους της.

Μοντερέι Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Χουάρεθ – Μοντερέι στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ