29η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Χάντερσφιλντ-ΚΠΡ 2-1.

ΚΠΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Μίλγουολ, στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Τσάιρ στο 27’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Άρμστρονγκ στο 85’.

Πολύ καλή εμφάνιση και σημαντικό τρίποντο για την ΚΠΡ. Είχε τον έλεγχο του ματς, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να βρει δίχτυα τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Αμυντικά δεν κινδύνευσε σε καμία περίπτωση, διατηρώντας εύκολα την εστία της ανέπαφη.

Να διπλασιάσει τις νίκες της θέλει ιδανικά σήμερα, έχοντας για δεύτερο σερί παιχνίδι το πλεονέκτημα έδρα. Μπορεί να μην είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αυτή την περίοδο, όμως προέρχεται από σημαντικό τρίποντο, στο οποίο έδειξε εξαιρετικά στοιχεία. Αναγκασμένη να παλέψει για τη νίκη σήμερα, αφού βρίσκεται στο -3 από την αντίπαλό της και μπορεί να βρεθεί εκτός της επικίνδυνης ζώνης ύστερα από καιρό.

Κπρ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Μπλάκμπερν με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Γουάρτον στο 7’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Χέλικ στο 23’.

Μέτρια εμφάνιση, αλλά με ισόπαλο αποτέλεσμα για τη Χάντερσφιλντ. Μπήκε νωθρά και έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ, όμως στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε μία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Στην πορεία δέχθηκε έντονη πίεση, αλλά κράτησε τους γηπεδούχους μακριά από την εστία της.

Σημαντικό παιχνίδι το σημερινό, καθώς χρειάζεται το τρίποντο προκειμένου να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν πείθει παρ’ όλα αυτά με την εικόνα της τελευταία, συνεχίζει να έχει πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν, όμως συνηθίζει να σκοράρει, κάτι το οποίο της έχει δώσει πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά της να κρατηθεί εκτός της επικίνδυνης ζώνης.

Χάντερσφιλντ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

ΚΠΡ – Χάντερσφιλντ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ