*19η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Ζανκτ Πάουλι – Φορτούνα Ντίσελντορφ 0-0

*Under 2,5 στα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εκτός) με τη Χέρτα. Ταμπάκοβιτς (30′) και Σχέρχαντ (45+1′) έδωσαν δύο φορές προβάδισμα στους γηπεδούχους. Απάντησαν ισάριθμες οι Γιοχάνεσον (44′) και Τζόλης (50′ πεν.). Ο τελευταίος αστόχησε σε πέναλτι έξι λεπτά αργότερα.

Σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις που οδηγούν στη μεγάλη κατηγορία της Γερμανίας διατηρήθηκε η Φορτούνα Ντίσελντορφ, επιστρέφοντας με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Χέρτα, αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ. Στάθηκε τυχερή στο 42′ όταν είδε τον επιθετικό των γηπεδούχων Ταμπάκοβιτς να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι, φτάνοντας μία ανάσα από το 2-0.

Στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές το συγκρότημα του Τιούν γνώρισε μία ήττα (τρεις νίκες, μία ισοπαλία), αυτή από τη Χόλσταϊν Κίελ (1-0 εντός) στις 10 Δεκεμβρίου. Η Φορτούνα Ντίσελντορφ παραμένει αήττητη σε τρεις αναμετρήσεις με τη Ζανκτ Πάουλι (1-2-0), διατηρώντας παράλληλα το μηδέν στα μετόπισθεν. Την Τρίτη (30/1) οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν εκ νέου ξίφη, αυτή τη φορά στο “Millerntor”, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-0) της Καϊζερσλάουτερν. Τα γκολ πέτυχαν Σάαντ (34′) και Χαρτέλ (64′).

Ποδαρικό με το δεξί στο 2024 για τη Ζανκτ Πάουλι που προσπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Καϊζερσλάουτερν. Στάθηκε τυχερή στο 53′ όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, ωστόσο το σουτ του Ρίτερ τράνταξε το δεξί δοκάρι του Βασίλι. Νίκη μετά από τρεις σερί ισοπαλίες για τους “πειρατές”, διατηρούνται αήττητοι από το ξεκίνημα της 2. Μπουντεσλίγκα με απολογισμό εννέα νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες (33-15 διαφορά γκολ).

Στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις τους στην έδρα της Φορτούνα Ντίσελντορφ απέσπασαν μόλις έναν βαθμό, πανηγύρισαν το διπλό για τελευταία φορά τον Απρίλιο 2017 (3-1). Στις 31 αναμετρησεις που έδωσε η Ζανκτ Πάουλι με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ στη δεύτερη κατηγορία πανηγύρισε 12 νίκες και πέτυχε 43 γκολ.

ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ – ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ