*Φάση των «16» του Κυπέλλου Ολλανδίας. Μονός αγώνας, σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι.

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (4-2-4).

Όλα τα παιχνίδια για το Κύπελλο Ολλανδίας θα τα βρείτε στην Interwetten

ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 3-1 από την Αϊντχόφεν εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έγινε ουσιαστικά έρμαιο στις διαθέσεις του Ντε Γιονγκ, ο οποίος βρέθηκε σε μεγάλη μέρα και σημείωσε χατ τρικ (13′, 17′, 69′). Πέτυχε το γκολ της τιμής σε μια από τις ελάχιστες καλές στιγμές που δημιούργησε με τον Φερνάντες (82′).

Το νέο έτος εκκίνησε με μια ήττα εντός προγράμματος για την Εξέλσιορ, αφού ήξερε πως το έργο της στην έδρα της επίδοξης πρωταθλήτριας Αϊντχόφεν ήταν πολύ δύσκολο. Στάθηκε αξιοπρεπώς και απέφυγε τον διασυρμό, μολονότι δεν απείλησε σχεδόν καθόλου κατά την διάρκεια του αγώνα. Παραμένει οριακά πάνω από την ζώνη (+3), ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στο κύπελλο, απέκλεισε με μεγάλη δυσκολία την ερασιτεχνική Σπάκενμπουργκ στον προηγούμενο γύρο. Θα προβεί σε ροτέισον απόψε, καθώς προτεραιότητά της είναι η παραμονή στην Eredivisie.

Τραυματίστηκε και δίνεται αμφίβολος ο πολύτιμος χαφ Σάντρα. Μακροχρόνια ως επί το πλείστον τα προβλήματά της, ο λόγος για τους Χάρτγιες, Πιρί, Ντονκόρ, Φαν Ντάουνεν, που παραμένουν τραυματίες. Στα πιτς και ο μπακ Σέιμορ, απόντες ο εξτρέμ Φερνάντες, ο φορ Αμορόβα και ο στόπερ Βίντελ.

Εξέλσιορ Στατιστικά

*12/13τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 2-1 της Ουτρέχτης Β εντός έδρας για το πρωτάθλημα, πριν από δύο αγωνιστικές. Έμεινε πίσω στο σκορ κόντρα στην ροή του αγώνα (38′), αλλά πίεσε στην επανάληψη και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή με δύο γκολ μέσα σε δέκα αγωνιστικά λεπτά (71′, 81′).

Η Γκρόνινγκεν είναι η μοναδική ομάδα μαζί με τον Άγιαξ Β (από τους συλλόγους της Eerste Divisie), που δεν έχουν δώσει ακόμη επίσημο παιχνίδι μέσα στο 2024, καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας. Της πήρε πολύ καιρό να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της Β’ Ολλανδίας, δεδομένου ότι πέρσι υποβιβάστηκε για πρώτη φορά μετά το 2000. Ρολάρει καλά πάντως το τελευταίο διάστημα και τρέχει αήττητο δέκα αγώνων (7-3-0). Πασιφανής στόχος η άμεση επιστροφή της στην Eredivisie.

Το κύπελλο μολονότι δεν συνιστά βασικό της στόχο, αποτελεί μέχρι στιγμής το «αποκούμπι» της. Στον προηγούμενο γύρο, απέκλεισε την Βίλεμ με 1-3 στο Τίλμπουρχ, κάνοντας μάλιστα καλή εμφάνιση. Όπως και στους προηγούμενους γύρους, έτσι και τώρα θα παίξει εκτός έδρας.

Τιμωρημένος για σήμερα ο βασικός αμυντικός Πίρσμαν, διεθνής ο βασικός μέσος Ντουάρτε. Ξανά εκτός με τραυματισμό ο φορ Φαν Φεν και ο αμυντικός Μπάλκερ.

Γκρόνινγκεν Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

ΕΞΕΛΣΙΟΡ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ