* 12η αγωνιστική

* Goal/Goal & Over 2.5 τα 9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Δείτε όλα τα σημερινά στοίχημα προγνωστικά δωρεάν

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-0) από την Μπενφίκα. Με αυτογκόλ (72’) έγινε το 1-0, στο 74’ αποβλήθηκε ο Οτάβιο της Φαμαλικάο και στο 77’ ο Ράφα Σίλβα έκανε το 2-0.

Διατήρησε αγωνιστικό ρυθμό η “φάμα”, δεν βίωσε διακοπή, αφού είχε σταθερή δράση με τα παιχνίδια στο Κύπελλο, το οποίο φέτος τέλειωσε νωρίς, το περασμένο Σάββατο στο “Ντα Λουζ”.

Ανταγωνιστική η εμφάνισή της σε ένα ακόμη παιχνίδι απέναντι στα “θηρία” της χώρας, ήταν ζωηρή στο transition στη Λισαβόνα (15 τελικές). Καταιγιστικός ο ρυθμός στο πρώτο ημίωρο, απείλησε και απειλήθηκε, χρειάστηκε μεγάλες επεμβάσεις του κίπερ Ζόναταν για να κρατήσει το μηδέν ως την ανάπαυλα. Μεγάλη η ατυχία στο αυτογκόλ για το 1-0 της Μπενφίκα, στο ακόλουθο ανέβασμα δέχθηκε την αποβολή και το δεύτερο γκολ.

“Ήδη έχουμε κάνει αλλαγές, λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά των παικτών που ήρθαν και που βελτιώνονται. Η αμυντική μας λειτουργία παραμένει πολύ δυνατή, επιθετικά βελτιωνόμαστε, ειδικά επειδή είχαμε κάποιους παίκτες τραυματίες.” δήλωσε ο κόουτς Σόουζα, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο Οτάβιο (στόπερ).

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 6/9 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΠΟΡΤΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-1) από την Μπαρσελόνα. Ο Πεπέ (30’) άνοιξε το σκορ για την Πόρτο, αλλά οι Κανσέλο (32’) και Φέλιξ (57’) γύρισαν το ματς για την Μπάρσα.

Αντάξια της “βαριάς” φανέλας της η εμφάνιση της Τρίτης στη Βαρκελώνη, ήταν ανταγωνιστική στο “Μοντζουίκ”, αλλά πληγώθηκε από δύο Πορτογάλους και η πρόκριση στα νοκ άουτ του Champions League θα κριθεί σε 11 ημέρες, όταν θα έχει την πολυτέλεια της ισοπαλίας φιλοξενώντας την Σαχτάρ.

Προειδοποίησε πριν ανοίξει το σκορ σε φάση διαρκείας, αλλά ισοφαρίστηκε πριν προλάβει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Γλίτωσε σε δύο μεγάλα λάθη της άμυνας κι απείλησε ξανά πριν την ανάπαυλα. Δεν επέστρεψε καλά από την αυτήν, είχε μεγάλα προβλήματα η δεξιά της πλευρά και σε μία από τις πολλές στιγμές του Φέλιξ δέχθηκε την ανατροπή. Είχε τη δική της μεγάλη στιγμή με το σκορ στο 2-1, αλλά η συνολική εμφάνιση του δευτέρου μέρους δεν άξιζε κάτι παραπάνω.

“Η Φαμαλικάο είναι μια ομάδα που έχει την τρίτη καλύτερη άμυνα στη Λίγκα, έχει παίκτες με ποιότητα. Ένα δύσκολο απόγευμα μας περιμένει στο, αλλά είναι στο χέρι μας να έχουμε αρκετές λύσεις για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς.” δήλωσε ο κόουτς Κονσεϊσάο και απέφυγε να σχολιάσει την κριτική που ασκείται στον Ταρεμί για τις τελευταίες αναιμικές του εμφανίσεις.

Στα αγωνιστικά νέα, συνεχίζουν την αποθεραπεία τους οι Ουέντελ (αρ. μπακ), Μαρκάνο (στόπερ), Βερόν (εξτρέμ), δεν υπολογίζονται ούτε για το σημερινό παιχνίδι. Είναι ξανά διαθέσιμος ο Κάρμο (στόπερ) που εξέτισε τιμωρία στη Βαρκελώνη.

ΠΟΡΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Φαμαλικάο – Πόρτο στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ