*30η αγωνιστική.

*Στον 1ο γύρο: Τσερέζο Οσάκα – Χιροσίμα 0-1.

*Νικήτρια η Χιροσίμα και στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιαπωνίας

ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 3-1 απέναντι στην Ναγκόγια. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 57’, ισοφάρισε στο 72’ με αυτογκόλ, έκανε την ανατροπή με πέναλτι στο 81’, το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε τέσσερα λεπτά αργότερα.

Θα κάνει την τελική της αντεπίθεση επιδιώκοντας να εξασφαλίσει μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Στο τελευταίο παιχνίδι της κέρδισε με ανατροπή την Ναγκόγια. Ξεπέρασε την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από το Κιότο, η οποία αποτελεί τη μοναδική που έχει υποστεί στα επτά τελευταία παιχνίδια της. Στα 5/6 υπόλοιπα, μάλιστα, πανηγύρισε τη νίκη.

Χιροσίμα Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Αήττητη στα πέντε πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της, κέρδισε στα τέσσερα πιο πρόσφατα.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 0-2 από την Σονάν. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 79’, το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 87’.

Μαθηματικά, μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στην πρώτη τριάδα. Αγωνιστικά, οφείλει να βελτιωθεί και να γίνει αποτελεσματική για να τα καταφέρει. Πήγε στη διακοπή έχοντας υποστεί τρεις διαδοχικές ήττες. Δε σκόραρε σε καμία εκ’ αυτών, την τελευταία την υπέστη στο γήπεδό της με 0-2 από τη Σονάν, ενώ είχαν προηγηθεί δύο μακριά από το γήπεδό της, από Βίσσελ Κόμπε και Κασίμα, αμφότερες με 1-0.

Τσερέζο Οσάκα Στατιστικά

*Μετράει τέσσερα σερί No Goal, στα τρία πιο πρόσφατα ματς δε σκόραρε.

*Έχει τέσσερα διαδοχικά Under 2.5 γκολ εκτός έδρας σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Χιροσίμα – Τσερέζο Οσάκα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ