7η αγωνιστική

*Μετρούν 4/6 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στα πρόσφατα 12 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΟΒΙΕΔΟ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη ήττα με σκορ 1-0 εκτός έδρας, από την Ανδόρα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος καμία από τις δύο ομάδες δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της κι έμειναν στο μηδέν. Στο 64’ αποβλήθηκε ο Σεντλέρ για τους γηπεδούχους, στο 79’ ο Λουίσμι για τους φιλοξενούμενους. Στο 81’ ο Λομπέτε σκόραρε με πέναλτι για το 1-0. 

Η Οβιέδο δεν είναι σε καλή κατάσταση και η διοίκηση αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα. Έχασε από την Ανδόρα (1-0) εκτός έδρας, παρέμεινε δίχως νίκη με τη συμπλήρωση έξι αγωνιστικών.

Ο Άλβαρο Θερβέρα αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία, ήρθε στη θέση του ο Λουίς Καριόν ο οποίος ήταν τα τελευταία χρόνια στην Καρταχένα. “Ένας από τους λόγους για να έρθω στην Οβιέδο, είναι ο Καθόρλα. Έχω μεγάλο ενθουσιασμό και βλέπω ένα ρόστερ εξαιρετικό”, δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

Τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες ο απολογισμός έως τώρα στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά την αποστολή, νέο πρόβλημα αποτελεί η απουσία λόγω τιμωρίας του Λουίσμι Σάντσεθ. Επίσης, εκτός έμειναν οι Μάριο Ερνάντεθ, Ιμπάρα, Ταρίν, Μιγιάν και Καμαράσα. Πρώτη αποστολή για τον έμπειρο χαφ Σάντι Καθόρλα.

Οβιέδο Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*6 σερί παιχνίδια έληξαν με under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 7/10 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-0, επί της Καρταχένα, εντός έδρας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος καμία από τις δύο ομάδες δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της κι έμειναν στο μηδέν. Τη διαφορά έκανε το τέρμα του Μπικουέ στο 90’ που έδωσε τη νίκη στη Βαγιαδολίδ.

H Βαγιαδολίδ πανηγύρισε επιτέλους τη νίκη, καθώς επικράτησε της Καρταχένα (1-0) εντός έδρας, αν και δυσκολεύτηκε πολυ να καταβάλει την αντίσταση του αντιπάλου. Ήταν μόλις η δεύτερη νίκη στη σεζόν για το συγκρότημα του Πεσολάνο, μετρά επίσης μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Φυσικά δεν είναι η πορεία που επιθυμούσε ο Ουρουγουανός τεχνικός και η διοίκηση της ομάδας όταν άρχιζε η σεζόν, προσπαθεί να βρει σταθερότητα και να μαζέψει συνεχόμενους πόντους για να αναρριχηθεί.

“Έχουμε λιγότερους πόντους απ’ όσους αξίζουμε”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Βαγιαδολίδ. Όσον αφορά την αποστολή, εξέτισε και είναι εκ νέου διαθέσιμος ο Μοντιέλ, όμως παραμένουν τραυματίες οι Χάβι Σάντσεθ και Ανουάρ Τουχαμί.

Βαγιαδολίδ Στατιστικά

*5/6 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*6 σερί παιχνίδια τελευταία με under 2.5

*Σκοράρει σε 4/10 ματς εκτός έδρας

Οβιέδο – Βαγιαδολίδ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ