*9η αγωνιστική 

*7/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5 

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*Μόλις μία νίκη έχει η Μποέμιανς στα εννιά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (1-5-3).

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ 1905

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Μπάνικ Οστράβα εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ισορροπημένο ματς, ευτύχησε να προηγηθεί στο 80′ αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά της και ισοφαρίστηκε στο 87′.

Ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο δεν θύμισε την περσινή ομάδα. Η Μποέμιανς είναι εμφανές πως έχει χάσει μέρος της περσινής δυναμικής της και αυτό αποτυπώνεται στα μέχρι τώρα αποτελέσματά της στο πρωτάθλημα. Τα «Καγκουρό» δεν έπεισαν ούτε απέναντι στην Μπάνικ, με το τελικό αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται δίκαιο. Γνωστό το θέμα της εντός έδρας, αποδίδει πολύ καλύτερα όταν αγωνίζεται μακριά από αυτή. Τραυματίες οι Χάλα, Νόβακ και Πετράκ, αμφίβολος ο Νέσιντ.

Μποέμιανς 1905 Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ

Προηγούμενο ματς: Κατάφερε να κερδίσει και την Σέσκε Μπουντεγιόβιτσε, αφού επικράτησε με 2-1 της τελευταίας εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 20′, αλλά κατάφερε να το γυρίσει μέχρι το ημίχρονο (33′, 41′). Στο δεύτερο, είχε φάσεις για γκολ αλλά δεν τις αξιοποίησε.

Πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν και με έξι νίκες σε οκτώ παιχνίδια (6-0-2), φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Καλή η εμφάνισή της απέναντι στην Σέσκε, κέρδισε πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ και συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και μετά την διακοπή. Αυτή ήταν και η τρίτη σερί νίκη για την ομάδα του Γίλεκ, που τον τελευταίο ενάμιση μήνα έχει χάσει μόνο από την Πλζεν. Τραυματίες οι Ποκόρνι, Ρούσεκ, Κριστάλ και Στόπεν.

Σίγκμα Όλομουτς Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Σκοράρει πρώτη στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ 1905 – ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ