*6η αγωνιστική

*4/4 under 2,5 στα μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΠΡΟΜΛΕΪ

Προηγούμενο ματς: Η Μπρόμλεϊ έφερε 2-2 εκτός έδρας απέναντι στην Ρότσντεϊλ, αν και προηγήθηκε με τον Οκόλι στο 15’. Αλλά στο 38’ υπέπεσε σε πέναλτι, έμεινε με 10 παίκτες, ισοφαρίστηκε από τον Σινκλέρ, ενώ βρέθηκε να χάνει από γκολ του ίδιου παίκτη στο 50’. Αλλά τελικά ισοφάρισε με τη σειρά της με τον Τσικ στο 62’, λίγο πριν αποκατασταθεί η αριθμητική ισορροπία με αποβολή αντιπάλου στο 68ο λεπτό.

Ακόμη μία ισοπαλία για την Μπρόμλεϊ, τρίτη συνεχόμενη, αυτή τη φορά με 2-2 εκτός έδρας κόντρα στη Ρότσντεϊλ. Αποτέλεσμα που μπορεί να θεωρηθεί θετικό, δεδομένων των συνθηκών του αγώνα με τις αποβολές κατά τη διάρκεια του.

Συνεχίζει να ψάχνει την πρώτη της νίκη στη σεζόν, όπως και άλλες τρεις ομάδες, με τις οποίες βρίσκεται μαζί στις τελευταίες θέσεις, ενώ πέρυσι έπαιξε στα play off για την άνοδο. Βέβαια είναι νωρίς, πολλά μπορούν να αλλάξουν στη συνέχεια.

Μπρόμλεϊ Στατιστικά

*3/5 αγώνες με 2-3 γκολ στη σεζόν.

*3/5 N/G μαζί με under 2,5 στη σεζόν.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Σάουθεντ κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Ίστλεϊ, με δύο γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, από τους Χουσίν (17’), Κάρντγουελ (25’).

Η Σάουθεντ ξεπέρασε και την απώλεια των 10 βαθμών για οικονομικά προβλήματα, κερδίζοντας με 2-0 εντός έδρας την Ίστλεϊ, με τους οπαδούς της να διακόπτουν το παιχνίδι γύρω στο δεκάλεπτο, πετώντας εκατοντάδες μπαλάκια τένις εντός αγωνιστικού χώρου, ως διαμαρτυρία προς την ιδιοκτησία του συλλόγου.

Αυτό το -10 την έχει φέρει ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, αν και σχεδόν το έχει εκμηδενίσει. Απλά αν δεν είχαν αφαιρεθεί οι βαθμοί, θα ήταν στις πρώτες θέσεις, με τρεις νίκες σε πέντε αγώνες, ενώ είναι μία από τις τρεις ομάδες χωρίς ισοπαλία στο πρωτάθλημα.

Σάουθεντ Στατιστικά

*3/5 αγώνες με 2-3 γκολ στη σεζόν.

*3/5 over 2,5 στη σεζόν.

Μπρόμλεϊ-Σάουθεντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ