*1η αγωνιστική

*Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πανηγύρισε τη νίκη στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (μία ήττα).

*Η Ντάρμσταντ σκόραρε στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (7-0) της Λοκομοτίβ Λειψίας. Από δύο γκολ πέτυχαν Εμπιμπέ (73′, 90+1′) και Νγκανκάμ (76′, 87′). Ένα σημείωσαν οι Κολό Μουανί (37′), Γκέτσε (58′) και Μάρμους (66′).

Έδειξε ικανή να διεκδικήσει την είσοδό της στην τετράδα που οδηγούσε στο Τσάμπιονς Λιγκ γνωρίζοντας μόλις τέσσερις ήττες μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου (δέκα νίκες, πέντε ισοπαλίες). Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, φτάνοντας να εξασφαλίσει την τελευταία στιγμή την 7η θέση και την έξοδό της στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ (+1 από Βόλφσμπουργκ). Στο Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείστηκε από τους “16” και την εκπληκτική Νάπολι (συνολικό σκορ 5-0), παράλληλα έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας όπου ηττήθηκε από τη Λειψία (2-0).

Είχε ανακοινωθεί στα μέσα της προηγούμενης σεζόν πως ο Όλιβερ Γκλάσνερ θα αποτελούσε παρελθόν το καλοκαίρι. Τη θέση του στον πάγκο πήρε ο Ντίνο Τόπμελερ που έχει εργαστεί ως βοηθός σε Μπάγερν Μονάχου και Λειψία. Παραχωρήθηκαν οι Σο (ΜΕ, Σεβίλλη), Ραμάι (ΤΕ, Άγιαξ), Ατσέ (ΕΠ, Καϊζερσλάουτερν), Εντικά (ΑΜ, Ρόμα) και Καμάντα (ΜΕ, Λάτσιο). Σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να έχει έρθει ο Κολό Μουανί (ΕΠ) που πέρσι πέτυχε συνολικά 23 γκολ κι “έγραψε” 17 ασίστ. Το ρεπορτάζ τον θέλει να συμμετέχει κανονικά στην ενδεκάδα.

Ήρθαν οι Πάτσο (ΑΜ, Αντβέρπ), Λάρσον (ΜΕ, Μάλμε), Εμπιμπέ (ΜΕ, Παρί ΣΖ), Κνάουφ (ΜΕ, Ντόρτμουντ), Νγκακάμ (ΕΠ, Χέρτα), Σκίρι (ΜΕ, Κολωνία) και Μάρμους (ΕΠ, Βόλφσμπουργκ). Δεν αντιμετωπίσε κανένα πρόβλημα στην έδρα της Λοκομοτίβ Λειψίας πανηγυρίζοντας εμφατική νίκη και πρόκριση στο 2ο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας. Την τελευταία φορά που συνάντησαν την Ντάρμσταντ στο μεταξύ τους ντέρμπι οι “αετοί” επικράτησαν εντός έδρας με 4-2 τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους. Την Πέμπτη φιλοξενείται στην έδρα της Λέφσκι Σόφιας για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-0) από τη Χόμπουργκ. Σκόραραν οι Μέντλερ (10′), Χάιλιγκ (49′) και Χάρες (81′). Αστόχησε σε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους ο Στογίλκοβιτς (88′).

Παίζοντας στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν το πιο εντυπωσιακό ποδόσφαιρο στη 2. Μπουντεσλίγκα, η Ντάρμσταντ εξασφάλισε τη 2η θέση και την απευθείας άνοδο στα μεγάλα σαλόνια μετά από έξι χρόνια. Γνώρισε μόλις μία ήττα εντός έδρας (16 νίκες, πέντε ισοπαλίες) και είχε απολογισμό 9-2-6 μακριά από αυτή. Ολοκλήρωσε με τη δεύτερη καλύτερη επίθεση (67) και άμυνα (36), αλλά και την καλύτερη διαφορά γκολ (+31).

Την τρίτη σεζόν του στα “κρίνα” ξεκινά ο Τόρστεν Λίμπερκνεχτ που είδε το ρόστερ του να ενισχύεται με τους Κλάρερ (ΑΜ, Φορτούνα Ντίσελντορφ), Χόρνμπι (ΕΠ, Ρεμς), Νούρνμπεργκερ (ΜΕ, Νυρεμβέργη), Μούλερ (ΜΕ, Μαγδεμβούργο), Πφάιφερ (ΕΠ, Στουτγκάρδη) και Μαγκλίκα (ΑΜ, Στουτγκάρδη). Έναντι 2,2 εκ. ευρώ παραχωρήθηκε στην Άουγκσμπουργκ ο Τιτζ (ΕΠ) που πέτυχε συνολικά 14 γκολ πέρσι.

Έφυγαν και οι Πφάιφερ (ΑΜ, Άουγκσμπουργκ), Μπεν Μπαλά (ΜΕ, Σαντχάουζεν) και Μπένετς (ΜΕ, Βέχεν). Την προηγούμενη βδομάδα η Ντάρμσταντ τέθηκε νοκ άουτ από τον 1ο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας στην έδρα της Χόμπουργκ. Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στα οχτώ ντέρμπι που έδωσε με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Μπουντεσλίγκα. Παράλληλα αγνοεί τη νίκη σε τέσσερις πρεμιέρες στην εν λόγω διοργάνωση (τρεις ισοπαλίες, μία ήττα).

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

Σούπερ Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
betshop logo 300 300 transparent
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ