13η αγωνιστική

*Πριν την έναρξη του αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, μετά και τη χθεσινή είδηση για το χαμό του Γιόνας Χέλμπεργκ, ο οποίος βρισκόταν στο προπονητικό επιτελείο της Νόρκεπινγκ από το 2011 και για μια οκταετία.

*Αήττητη η Χάκεν στα οκτώ τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Νόρκεπινγκ, μετρώντας έξι νίκες και δυο ισοπαλίες.

*Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στο κύπελλο: Χάκεν – Νόρκεπινγκ 3-0

ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Προηγούμενο ματς: Ήττα 1-2 από την ΑΪΚ, σε φιλικό προετοιμασίας. Παρότι προηγήθηκε με τον Καζένι στο ένατο λεπτό, στην πορεία δέχθηκε την ανατροπή (44′, 52′).

Δεν έχει πανηγυρίσει νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος η Νόρκεπινγκ. Την τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή, η ομάδα του Γκλεν Ρίντερσχολμ φιλοξενήθηκε από τη Τζουργκάρντεν, με την οποία έμεινε στο 2-2. Αν και πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων, είδε την αντίπαλο της να φέρνει το ματς στα ίσα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ αρκετές φορές “φλέρταρε” και με πλήρη ανατροπή. Η ίδια πάντως είχε και δοκάρι.

Πρώτος βαθμός μετά από τις τρεις ήττες που υπέστη κόντρα σε Έλφσμποργκ (1-2 εντός), Κάλμαρ (2-1 εκτός) και Μπρομαποϊκάρνα (0-2 εντός), έφτασε τους 18 συνολικά και παραμένει στα μέσα της κατάταξης. Έμεινε με άδεια χέρια και στα δυο πιο πρόσφατα εντός της. Στη διακοπή, ηττήθηκε με 1-2 από την ΑΪΚ, σε φιλικό προετοιμασίας.

Και επίσημα παρελθόν αποτελεί ο Ισλανδός Άρνορ Σίγκουρντσον, καθώς έληξε ο δανεισμός του και επέστρεψε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Εξέτισε την τιμωρία του ο Γιέσπερ Σίσαϊ, που υπολογίζεται κανονικά για το σημερινό Νόρκεπινγκ – Χάκεν.

Νόρκεπινγκ Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΚΕΝ

Προηγούμενο ματς: Ήττα 0-1 από τη Τζουργκάρντεν, σε φιλικό προετοιμασίας. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στο 61ο λεπτό.

Από τρεις σερί νίκες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Χάκεν. Την τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή, η ομάδα του Περ-Ματίας Χέγκμο υποδέχθηκε τη Μιάλμπι, της οποίας και επικράτησε με 3-0. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, με την ίδια να είναι με διαφορά ανώτερη και ουσιαστικά να τελειώνει το ματς πριν την ανάπαυλα, βάζοντας και τρίτο τέρμα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Έφτασε έτσι τους 28 βαθμούς και τώρα έχει την ευκαιρία να μειώσει και πάλι στους τρεις τη διαφορά από την κορυφή στη βαθμολογία Α Σουηδίας. Πήρε το διπλό στις 3/6 φετινές της εξόδους, στις οποίες είχε ακόμη μια ισοπαλία και δυο ήττες. Στη διακοπή, ηττήθηκε με 0-1 από τη Τζουργκάρντεν, σε φιλικό προετοιμασίας.

Δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμη κάποια μεταγραφική κίνηση, την ώρα που στο απουσιολόγιο του Χέγκμπο προστέθηκε και ο μέσος Αμανέ.

Χάκεν Στατιστικά

*No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα 3/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Νόρκεπινγκ – Χάκεν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ