11η αγωνιστική

*Under 2.5 τα έξι τελευταία ΑΪΚ – Κάλμαρ.

ΑΪΚ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από τη Τζουργκάρντεν, για το πρωτάθλημα. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στο 82ο λεπτό, μένοντας με εννέα παίκτες στο φινάλε, όταν και αποβλήθηκαν οι Μπιέρνστρεμ και Οτιένο.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παρέμεινε για έβδομο διαδοχικό παιχνίδι η ΑΪΚ. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Αντρέας Μπρένστρεμ φιλοξενήθηκε από τη Τζουργκάρντεν, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 1-0. Για ακόμη μια φορά απογοήτευσε πλήρως με την εμφάνιση της και δεν άξιζε κάτι από το παιχνίδι αυτό, το φινάλε του οποίου σημαδεύτηκε από τη σύρραξη παικτών των δυο ομάδων. Γεγονός που έφερε τις αποβολές των Μπιέρνστρεμ και Οτιένο.

Έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία Α Σουηδίας, έχοντας συγκεντρώσει μόλις έξι βαθμούς στα δέκα πρώτα παιχνίδια της και ψάχνει πάση θυσία αντίδραση ενόψει της συνέχειας. Εντός έδρας η μοναδική νίκη της μέχρι τώρα, έχοντας ακόμη δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Εκτίουν τιμωρία οι Μπιέρνστρεμ και Οτιένο, ενδεχομένως να αυξηθεί η ποινή τους.

ΑΪΚ Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΛΜΑΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Νόρκεπινγκ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 59ο λεπτό, για να κάνει την ανατροπή στο φινάλε με τους Χούμετ (87′) και Ράγιοβιτς (90’+1).

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη προέρχεται η Κάλμαρ, μετά και από εκείνη επί της Βάρναμο (0-1 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χένρικ Γένσεν υποδέχθηκε τη Νόρκεπινγκ, της οποίας και επικράτησε με 2-1. Ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο ανέβασε την απόδοση της στα τελευταία λεπτά και έκανε την ανατροπή.

Με τους τρεις βαθμούς που πανηγύρισε, έφτασε τους 17 συνολικά και βρίσκεται σε ισοβαθμία με τη Νόρκεπινγκ. Πήρε αποτέλεσμα στις 3/5 εξόδους της, έχοντας υποστεί και δυο ήττες (2-1-2). Αμφίβολος δίνεται ο μέσος Νόα Σαμούν, την ώρα που εξέτισε την τιμωρία του ο Νάχομ Γκιρμάι Νεταμπάι.

Κάλμαρ Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

ΑΪΚ – Κάλμαρ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ