9η αγωνιστική

*Αήττητη η Έστερ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Λαντσκρόνα, μετρώντας από δυο νίκες και ισοπαλίες.

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΕΣΤΕΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από τη Βαστέρας, για το πρωτάθλημα. Έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0 (60′, 63′), μείωσε απλά με το τέρμα του Βίμπεργκ στο 88ο λεπτό.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα είναι εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Έστερ, μετρώντας μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Σερντάν Τούφεγκντζιτς φιλοξενήθηκε από τη Βαστέρας, στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-1. Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ανωτερότητα της στο πρώτο ημίχρονο, ενώ έχοντας μπει μουδιασμένα στο δεύτερο, είδε την αντίπαλο της να σκοράρει δις. Μείωσε απλά στο φινάλε για το τελικό αποτέλεσμα. Προβληματίζει αρκετά το τελευταίο διάστημα και έχει υποχωρήσει στην κατάταξη. Από δυο νίκες και ήττες στα τέσσερα εντός της. Εξέτισαν την τιμωρία τους οι Μιλόγιε Πρέκοβιτς και Τέοντορ Γιόχανσον, τη στιγμή που συμπλήρωσε κάρτες αυτή τη φορά ο Ρούναρ Θορ Σιγκουργκέιρσον.

Έστερ Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 5/6 τελευταία εντός παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-2 επί της Έρεμπρο, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τους Γεμπάρα (32′) και Ντιαβαρά (35′) και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση (45’+1, 54′), εν τέλει βρήκε και πάλι δίχτυα με τον Ντιαβαρά στο 74ο λεπτό.

Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Λαντσκρόνα, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μπίλι Μάγκνουσον υποδέχθηκε την Έρεμπρο, της οποίας και επικράτησε με 3-2. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα τους, με την ίδια να παίρνει το τρίποντο στις λεπτομέρειες, παρότι δέχθηκε προσωρινά την ισοφάριση από 2-0 σε 2-2. Επέστρεψε έτσι στις επιτυχίες, μετά και το εκτός 0-0 με τη Βαστέρας, φτάνοντας παράλληλα τους 13 βαθμούς. Απογοητεύει μακριά από την έδρα της, όπου δεν έχει σκοράρει ακόμη (0-1-2). Εκτός δράσης θα μείνει για αρκετό καιρό ο Φίλιπ Άντερσον, απουσιάζει και ο επίσης τραυματίας Άλεκ Μπραντ Έρλαντσον.

Λαντσκρόνα Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα τρία τελευταία εκτός παιχνίδια της.

Έστερ – Λαντσκρόνα στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ