*28η αγωνιστική

*Goal/Goal ήρθαν οι 7/8 πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας.

*Η Μπρεστ είναι αήττητη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της με αντίπαλο την Τρουά (3-2-0).

*Στον πρώτο γύρο: Μπρεστ – Τρουά 2-1

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΤΡΟΥΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από τη Λοριάν. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 8’, δέχθηκε το 2-0 στο 90’.

Δεν έχει τέλος η κατηφόρα, το αρνητικό σερί μεγαλώνει, την περασμένη εβδομάδα έχασε απ’ τη Λοριάν στη Βρετάνη. Υστέρησε σημαντικά στο πρώτο ημίχρονο, πίσω στο σκορ από νωρίς, δεν φάνηκε καθόλου επιθετικά κινδύνεψε και με δεύτερο γκολ. Δεν έβγαλε αντίδραση ούτε στο δεύτερο μέρος, στο φινάλε ήρθε το 2-0 να βάλει τέλος στις ελπίδες που είχε για θετικό αποτέλεσμα.

Επιστροφή στις ήττες για την Τρουά, είχε προηγηθεί το εντός έδρας 2-2 με τη Μονακό (ισοφάρισε στο 90’), συμπλήρωσε δέκα αγωνιστικές που αγνοεί το “τρίποντο” (0-2-8), παρέμεινε στην προτελευταία θέση, στο -3 από την παραμονή. Τελευταίο “τρίποντο” το 3-2 στο Στρασβούργο. Διαθέτει την δεύτερη χειρότερη άμυνα της Ligue 1 (59 γκολ). Δεν έχει νίκη στα 11 τελευταία παιχνίδια στο γήπεδό της (0-8-3), τα οκτώ εξ αυτών ήρθαν Goal/Goal. Παραμένουν τραυματίες ο στόπερ Πορόσο και ο αμυντικός χαφ Ταρντιέ.

ΤΡΟΥΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα 5/7 πρόσφατα παιχνίδια.

*G/G τα 6/9 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΕΣΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 37’, ισοφάρισε με τον Ονορά στο 43’, δέχθηκε το 1-2 στο 90’.

Προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστική κόντρα στην πανίσχυρη Παρί, το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, αλλά στο φινάλε υπέκυψε και γνώρισε την ήττα. Σε παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο, την γλίτωσε το δοκάρι στην πρώτη μεγάλη φάση της αντιπάλου, δεν απέφυγε το γκολ, βρήκε απάντηση και σε κόντρα επίθεση έφερε το ματς στην ισορροπία. Στο δεύτερο 45λεπτο ο γκολκίπερ έκανε σπουδαίες επεμβάσεις, αλλά δεν κατάφερε να σταματήσει και τον Εμπαπέ στο φινάλε.

Επιστροφή στις ήττες για την ομάδα του Ρουά, είχε προηγηθεί το διπλό στο Στρασβούργο (0-1), αυτή ήταν η τέταρτη ήττα στην τελευταία πεντάδα αγώνων (1-0-4), έπεσε στην 16η θέση και ισοβαθμεί με την Οσέρ που αυτή τη στιγμή υποβιβάζεται. Στο 3-3-8 το εκτός έδρας ρεκόρ της, στις 4/7 πρόσφατες εξόδους της έμεινε άσφαιρη. Εξέτισε ποινή δύο αγώνων ο χαφ Καμαρά, παραμένει τραυματίας ο εξτρέμ Λαζ, νέα απουσία ο επιθετικός Λε Ντουαρόν. Επιστρέφει ο δεξιός μπακ Λαλά.

ΜΠΡΕΣΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ τα 5/6 πρόσφατα παιχνίδια.

*Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα ματς.

Τρουά – Μπρεστ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ