19η αγωνιστική

*Χωρίς χρήση VAR.

*Με g/g ολοκληρώθηκαν οι 4/5 τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

ΒΕΡΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στη Φράιμπουργκ Β’, την περασμένη αγωνιστική. Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, ήταν ελαφρώς καλύτερη των γηπεδούχων, αλλά δυσκολευόταν να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Κατάφερε να κάνει το 0-1 στο 70′, εκμεταλλευόμενη το λάθος της Φράιμπουργκ, με τον Σάπινα να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα. Δεν άντεξε, ωστόσο, μέχρι τέλους, δεχόμενη το 1-1 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (90+5′).

Ούτε μετά τη χειμερινή διακοπή κατάφερε επιστρέψει στις νίκες η Βερλ (0-2-1). Άνετη βαθμολογικά, βρίσκεται στη 12η θέση της 3.Liga, στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη και 17η Άουε. Εντός έδρας δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία επτά παιχνίδια πρωταθλήματος (4-3-0), με τα πέντε από αυτά να ολοκληρώνονται με over2.5 γκολ.

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί στη σημερινή αναμέτρηση.

ΒΕΡΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/g στα τελευταία 4 εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος.

*2-3 γκολ στα τελευταία 4 επίσημα παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΕΣΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία χωρίς γκολ απέναντι στη Χάλεσερ, την περασμένη αγωνιστική. Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ήταν ελαφρώς καλύτερη των φιλοξενούμενων, αλλά αποδείχτηκε φλύαρη στην τελική προσπάθεια. Η ίδια δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και το 0-0 έμεινε μοιραία μέχρι τέλους.

Παρέμεινε αήττητη για όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος (3-5-0), με την ισοπαλία αυτή να είναι η όγδοη σε 18 παιχνίδια της για την 3.Liga. Βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας, στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη 17η Άουε. Εκτός έδρας δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της για το πρωτάθλημα (3-1-0), με τα τρία πιο πρόσφατα να συνοδεύονται από g/g.

Εκτός οι Γκέτσε, Νιμάιερ, Πλέχατι και Χάρενμπροκ.

ΕΣΕΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/g στα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

*Under2.5 γκολ στα 4/5 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

ΒΕΡΛ – RW ΕΣΣΕΝ στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ