22η αγωνιστική (Εξ’ αναβολής)

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Φλίτγουντ με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 35ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες πέτυχε ο Μέι στο 56’.

Επιστροφή στις νίκες ύστερα από καιρό για τη Τσέλτεναμ με μια πολύ καλή εμφάνιση. Είχε τον έλεγχο στο ματς, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να ανοίξει το σκορ λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Η άμυνά της δεν κινδύνεψε καθόλου, αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν εντελώς άστοχοι στη τελική τους προσπάθεια.

Να χτίσει πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα ένα σερί θέλει ιδανικά, εκμεταλλευόμενη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τον παράγοντα έδρα. Μπορεί να μην είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όμως έδειξε σημάδια βελτίωσης, τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό της κομμάτι, ενώ έχει σίγουρα ανεβασμένη ψυχολογία. Γνωρίζει πως είναι πολύ σημαντικό να παίρνει αποτελέσματα στο γήπεδό της, καθώς βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση βαθμολογικά και μάχεται για να παραμείνει στην κατηγορία.

Τσέλτεναμ Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΙΝΚΟΛΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Όξφορντ με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 35ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σκόραρε ο Μάντροϊου στο 23’ από την άσπρη βούλα.

Αρκετά καλή εμφάνιση και νίκη για τη Λίνκολν. Καλύτερη στο πρώτο μέρος, είχε ευκαιρίες και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ από το σημείο του πέναλτι, ενώ στην επανάληψη παρά την πίεση που δέχθηκε από τους φιλοξενούμενους, διατήρησε το υπέρ της προβάδισμα ως το τελευταίο σφύριγμα.

Να παραμείνει στο δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων είναι ο στόχος της, θέλοντας να περάσει και από την έδρα της Τσέλτεναμ. Δεν είναι σε κακή κατάσταση, παρ’ όλα αυτά έχει αρκετές αστάθειες στο αμυντικό της κομμάτι, οι οποίες της κοστίζουν σε πολλές περιπτώσεις σημαντικούς βαθμούς. Σημαντικό το γεγονός ότι βρίσκει δίχτυα με συνέπεια και σχεδόν μόνιμα, αλλά αυτό δεν της είναι πάντα αρκετό ώστε να αποσπά τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μαχητική στις εξόδους της, παραμένει αήττητη στις τελευταίες τέσσερις, μετρώντας όμως μόλις μία νίκη μεταξύ αυτών.

Λίνκολν Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 5/5 τελευταία ματς.

Τσέλτεναμ – Λίνκολν στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ