*Αναμέτρηση για τον 2ο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας. Οποια ομάδα κερδίσει, προκρίνεται στην επόμενη φάση του θεσμού. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα της τωρινής φιλοξενούμενης.

*Και οι δύο αγώνες τους στο παρελθόν έχουν λήξει G/G μαζί με over 2,5

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΪ (Λιγκ 1)

Προηγούμενο ματς: Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Σριούσμπερι, με τέρμα του ΜακΓκίνες στο 39ο λεπτό, ούσα αρκετά καλύτερη και πιο επικίνδυνη επιθετικά από την αντίπαλο της, αν και κινδύνευσε και με ισοφάριση σε κάποιες περιπτώσεις.

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ κέρδισε με 1-0 εντός έδρας την Σριούσμπερι, πετυχαίνοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη με ίδιο σκορ, ενώ συμπλήρωσε 10 σερί αγώνες χωρίς ήττα, με εφτά νίκες στο συγκεκριμένο διάστημα. Ειδικά στο γήπεδό της έχει τρεις συνεχόμενες νίκες, έξι στις εφτά τελευταίες αναμετρήσεις της εκεί στις οποίες παραμένει αήττητη.

Είναι αρκετά ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας της, στην 3η θέση του, σε απόσταση βολής, στο -1 συγκεκριμένα, από την δεύτερη που οδηγεί σε απευθείας άνοδο, αλλά είναι πολύ μακριά, στο +11 για την ακρίβεια, από την έβδομη θέση που δεν οδηγεί ούτε καν στα πλέι οφς για την άνοδο.

Χτύπησε και θα απουσιάσει ο επιθετικός Γουίντας, ενώ λείπουν ακόμη οι τραυματίες μέσοι Αντενιράν, Μπάιερς και ο αμυντικός Φαμιού.

Σέφιλντ Γουένσντεϊ Στατιστικά

*Εχει τέσσερα σερί under 2,5

*Εχει 9/15 N/G εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ (Λιγκ 2)

Προηγούμενο ματς: Η Μάνσφιλντ έχασε με 3-0 εκτός έδρας από την Χάρογκεϊτ, δεχόμενη τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, από τους Πάτισον (5’), Αρμστρονγκ (19’, 45’+), έχοντας ένα δοκάρι προς το τέλος του αγώνα για να μειώσει.

Η Μάνσφιλντ ηττήθηκε με 3-0 εκτός έδρας από την Χάρογκεϊτ, χάνοντας ξανά από μία αντίπαλο που δεν την έχει κερδίσει ποτέ! Αυτή ήταν η τέταρτη της ήττα στους εφτά τελευταίους αγώνες που έχει πετύχει μόλις δύο νίκες, οι οποίες πάντως έχουν επιτευχθεί μακριά από την έδρα της.

Βγήκε πάλι εκτός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφς στην κατηγορία της, ούσα στην 8η θέση, σε απόσταση βολής, στο -1 συγκεκριμένα, από αυτήν. Αλλά έμεινε σχετικά πίσω, στο -8 για την ακρίβεια, από την πρώτη τριάδα και τις θέσεις που εξασφαλίζουν απευθείας άνοδο.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των ΜακΛάφλιν (ΜΕ), Χαρμπότλ (ΑΜ), Οατς (ΕΠ) που έχουν κάποιες ενοχλήσεις.

Μάνσφιλντ Στατιστικά

*Εχει δύο σερί Ν/G

*Εχει 8/12 N/G εκτός έδρας

*Εχει 7/12 under 2,5 εκτός έδρας

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Μάνσφιλντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ