*Δεύτερος γύρος για το FA Cup Αγγλίας. Όποια ομάδα κερδίσει προκρίνεται στον επόμενο γύρο. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της τωρινής φιλοξενούμενης.

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ (Α’ ΑΓΓΛΙΑΣ)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Γκρίμσμπι με σκορ 0-1, στα πλαίσια της φάσης των «32» του Λιγκ Τρόφι. Το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση πέτυχε ο Λέιχ με πέναλτι στο 66’.

Πολύ καλή εμφάνιση και πρόκριση για την Άκρινγκτον στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Είχε τον έλεγχο στο ματς, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και απείλησε την αντίπαλη εστία με αρκετές από αυτές, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Αμυντικά δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα, διατηρώντας μακριά από την εστία της τους γηπεδούχους.

Δεύτερη σερί πρόκριση σε διοργάνωση κυπέλλου θέλει να πανηγυρίσει σήμερα, βρίσκοντας απέναντί της μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Έχει παράλληλα και το πλεονέκτημα έδρας και δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερη δυσκολία στο να πετύχει το στόχο της. Ανεβασμένη τελευταία, έδειξε καλά στοιχεία, ειδικά στο επιθετικό της κομμάτι, όμως χρειάζεται ακόμα βελτίωση αμυντικά, αφού δέχεται γκολ με σχετική ευκολία στις περισσότερες αναμετρήσεις της.

Άκρινγκτον Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΑΡΝΕΤ (ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΛΙΓΚ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Τορκί με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες σκόραρε ο Άρμστρονγκ στο 9’.

Αρκετά καλή εμφάνιση και νίκη για τη Μπαρνέτ κόντρα στη Τορκί. Μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να πάρει από νωρίς κεφάλι στο σκορ, διατηρώντας το υπέρ της προβάδισμα ως το τελευταίο σφύριγμα. Η άμυνά της ήταν υποδειγματική, μην αφήνοντας τους φιλοξενούμενους να παραβιάσουν την εστία της.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και το νικηφόρο σερί της θέλει ιδανικά να δώσει, όμως αναμένεται να έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που είναι σαφώς ανώτερη. Παρ’ όλα αυτά έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία ακόμα και μακριά από το γήπεδό της, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα στις περισσότερες αναμετρήσεις της. Αμυντικά δεν είναι και από τις πιο σταθερές ομάδες, γι’ αυτό και θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα.

Μπαρνέτ Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 5/5 τελευταία ματς.

Άκρινγκτον – Μπαρνέτ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ