* Φάση των “16” για το Κύπελλο Χιλής

* Πρώτος αγώνας, ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα των φιλοξενούμενων

* Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ

* Goal/Goal & Over 3.5 τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

* Στο πρωτάθλημα (07/05): Ο’Χίγκινς – Εσπανιόλα 2-2

Ο΄ΧΙΓΚΙΝΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα. Ο Φουενσαλίδα έκανε το 1-0 για την Κατόλικα στο 19’, οι Μορέιρα (44’) και Μπαρσελό (50’) γύρισαν προσωρινά το ματς για την Ο’Χίγκινς και ο Σαμπέδρι διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 80’.

Στάθηκε όρθια στο Σαντιάγο την Πέμπτη η Ο’Χίγκινς και ανέκτησε αυτοπεποίθηση, στη μάχη που δίνει για ένα εισιτήριο στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Πολύ καλή η ανάπτυξή της στην έδρα της Κατόλικα, γύρισε δικαίως το παιχνίδι με δύο εξαιρετικά τελειώματα, αλλά στο τέλος οπισθοχώρησε υπερβολικά και το πλήρωσε με την ισοφάριση.

Στον προηγούμενο γύρο για το Κύπελλο απέκλεισε την ουραγό της Β’ κατηγορίας, Φερνάντες Βιάλ, ανατρέποντας το 1-0 του πρώτου αγώνα με νίκη 2-0 στην Ρανκάγκουα.

Ο΄ΧΙΓΚΙΝΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Νιουμπλένσε. Η Νιουμπλένσε προηγήθηκε με τον Ρούμπιο στο 30’, αλλά οι φιλοξενούμενοι γύρισαν το ματς με Βιγιάγκρα (74’) και Γκάρατε (76’).

Το ντεφορμάρισμα στο ξεκίνημα του β’ γύρου του πρωταθλήματος ξεπεράστηκε, οι “ρόχος” έβγαλαν δεύτερο σερί διπλό στην Τσιγιάν την Κυριακή και μπήκαν για τα καλά στην κούρσα της 3αδας και ένα εισιτήριο για το επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο την Κυριακή στην έδρα της Νιουμπλένσε, αλλά η συγκυριά της διακοπής ρεύματος στο 1-0 την ευνόησε. Έκλεισε δυνατά το παιχνίδι, ισοφάρισε από στατική φάση (κόρνερ) και μέσα σε δύο λεπτά το γύρισε με αντεπίθεση από κλέψιμο ψηλά.

Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου απέκλεισε την ερασιτεχνικού επιπέδου Προβινσιάλ Οβάγιε με δύο νίκες, 5-0 εντός και 0-1 εκτός έδρας.

ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 5 τελευταία παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 6/8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Ο’Χίγκινς – Ουνιόν Εσπανιόλα την Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ