*17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Απερτούρα.

*3/4 μεταξύ τους G/G ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΑΛΙΑΝΣΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 4-1 κόντρα στην Ουανκάγιο. Στο 2-0 το ημίχρονο, στο 55’ το 3-0.

Διασύρθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ουανκάγιο, παρουσιάστηκε πλήρως απροετοίμαστη, ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι. Επέτρεψε στον αντίπαλο να βρει ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, σκόραρε δύο φορές μέχρι το 39’, ενώ μπήκε στο δεύτερο μέρος με τρίτο γκολ στο 55’. Κάπου εκεί τελείωσε οριστικά το παιχνίδι, το υπόλοιπο του έγινε τυπική διαδικασία. Επιστροφή στις ήττες μετά το εκτός έδρας 2-1 επί της Ατλέτικο Γκράου, είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές ήττες κόντρα σε Ουνιβερσιτάριο (3-1 εκτός) και Σπορτ Μπόις (1-2 εντός), νωρίτερα πήρε τρεις διαδοχικές νίκες. Έμεινε στους 28 πόντους και έπεσε στην έκτη θέση, είναι στο -6 απ’ την πρωτοπόρο Μελγάρ.

ΑΛΙΑΝΣΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 9/11 G/G σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 10/11 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΡΛΟΣ ΜΑΝΟΥΤΣΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 1-0 επί της Ατλέτικο Γκράου. Το γκολ στις καθυστερήσεις, με δέκα παίκτες απ’ το 76’ ο αντίπαλος.

Δικαιώθηκε για την επιμονή της στο εντός έδρας ματς με την Ατλέτικο Γκράου την περασμένη αγωνιστική, πήρε τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, δεν είχε πολλές φάσεις, απ’ το 76’ και έπειτα η Ατλέτικο Γκράου έπαιξε παθητικά λόγω της αποβολής του Λόπες. Θα ήταν ικανοποιημένη με την ισοπαλία, αλλά στις καθυστερήσεις η Κάρλος Μανούτσι βρήκε το γκολ που αναζητούσε. Δεύτερο σερί «τρίποντο» μετά το εμφατικό εκτός έδρας 4-1 επί της Σπορτ Μπόις, αυτές οι δύο νίκες ήταν οι πρώτες έπειτα από εφτά αγωνιστικές (0-4-3), ερχόταν από τρεις σερί ισοπαλίες. Με 16 πόντους καταλαμβάνει την 14η θέση της βαθμολογίας του Απερτούρα. Στο 2-1-2 το ρεκόρ της στα τελευταία πέντε εκτός έδρας ματς. Επιστρέφει ο Ολιβέρα (Αμυντικός, 12).

ΚΑΡΛΟΣ ΜΑΝΟΥΤΣΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 4/6 G/G ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 3/6 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Αλιάνσα Ατλέτικο – Κάρλος Μανούτσι στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ