Προγνωστικά Στοιχήματος eSports: BLAST World Finals

Vasilis-Ortega_Betarades
Βασίλης Ortega
Ανανεώθηκε:
esports 2021

Καλησπέρα Betarades με τα ημιτελικά του BLAST World να είναι γεγονός. Natus Vincere – Team Vitality – Team Liquid και Gambit eSports οι ομάδες που κατάφεραν να φτάσουν εώς εδώ με μόνη έκπληξη τους Αμερικανούς βάση κατάταξης και όχι απόδοσης. Οι Astralis δυστυχώς δεν τα κατάφεραν αφού έχασαν με 2-0 από τους Liquid, απογοητευτική εμφάνιση και πιθανότατα η τελευταία του Lucky στο active roster. ΜΟΝΑ – ΑΠΟΔΕΚΤΑ και τα 2 σημεία σήμερα και ισόποσα όπως τις περισσότερες φορές, μεγάλη προσοχή μιας και μόνο στην βραδινή αναμέτρηση το ενδεχόμενο ήττας σημαίνει και αποκλεισμό από το τουρνουά. Πάμε να τα δούμε ποιο αναλυτικά!

Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για όλους τους gamers ή μη που έχουν λογαριασμό στο Steam δημιούργησα group που θα βρείτε ΕΔΩ, απώτερος σκοπός να μαζευτούμε το active community του Betarades.gr εκεί έτσι ώστε να παίζουμε παρέα. To discord του site μας θα το βρείτε ΕΔΩ ενώ θα με βρείτε στο κανάλι #Esports για οποιαδήποτε απορία.

Νέο κανάλι για τους Betarades.gr για όλα τα LIVE  και τις εκπομπές του Αποστόλη με πολλά δώρα, μπορείτε να κάνετε δωρεάν subscribe ΕΔΩ.

Gambit eSports vs Team Vitality (17:30)

BLAST World Finals  και η αναμέτρηση για το upper bracket αποτελείτε από την δεύτερη και τέταρτη καλύτερη ομάδα του κόσμου, εύκολα γίνεται αντιληπτό πως τα προγνωστικά εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο. Για να είμαι ειλικρινής ήθελα να επιλέξω νίκη των Ρώσων αυτή τη φορά στο εξαιρετικό 2,25 αλλά η DUST2 με αποτρέπει και εξηγώ. Οι ομάδες θα αποκλείσουν Ancient – Nuke, στις υπόλοιπες πίστες είναι ισοδύναμοι εκτός από την DUST2 που οι Γάλλοι πετάνε, μην ξεχνάμε άλλωστε πως μόλις πριν 1 εβδομάδα τους κέρδισαν σε αυτό το χάρτη με 16-4! Η αναμέτρηση λοιπόν ξεκινάει με 1-1 με το decider map πιθανότατα την Mirage να κρίνει τα πάντα.

Εκτίμηση :

  • Over 2,5 χάρτες με απόδοση 2,02 στην Stoiximan.
Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Natus Vincere vs Team Liquid ( 20:30)

BLAST World Finals και lower bracket με τον αποκλεισμό να περιμένει τον χαμένο, αναμέτρηση de ja vu μιας και είναι επανάληψη της πρεμιέρας. Να υπενθυμίσω εδώ πως την τελευταία φορά είχαμε επιλέξει Over 22.5 γύρους για τους Team Liquid και πρασινίσαμε ακαριαία, αυτή τη φορά μετά από 3 μέρες και το ίδιο set up οι αποδόσεις για το ίδιο pick ξεκινάνε από το Over 27,5! Προφανώς και θα κρατήσουμε αποστάσεις μιας και αυτά είναι τα σωστά odds απλά αποτελεί άλλη μια απόδειξη της λογικής της στήλης, ποντάρουμε λάθος αποδόσεις με ενδεχόμενο value. Στο αγωνιστικό τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, ο S1mple θα κάνει τα πάντα για να πάρει εκδίκηση από τους Αμερικανούς! Σερί 14 νικών τους έσπασαν οι Team Liquid λίγο πρίν κλείσει η σεζόν, το ίδιο άλλωστε δήλωσε και ο Stewe2k σήμερα το πρωί. Εμείς θα ποντάρουμε την καλύτερη των περιπτώσεων που είναι να κερδίσουν ένα χάρτη ο Fallen και η ομάδα του, οτιδήποτε άλλο αποτελεί έκπληξη μεγατόνων.

Εκτίμηση :

  • Over 2,5 χάρτες με απόδοση 2,40 στην Stoiximan.
Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Vasilis Ortega