6η  αγωνιστική του 4ου ομίλου του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

*Από κάθε όμιλο προκρίνεται η πρώτη ομάδα απευθείας στη φάση των «16», με τη δεύτερη να παίζει διπλούς αγώνες πλέι-οφ με τις τρίτες των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ για το ποια θα προκριθεί εξίσου στη φάση των «16».

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Ράντερς-Αλκμάαρ 2-2.

*Αλκμάαρ: Αδιάφορος αγώνας για την Αλκμάαρ, καθώς έχει προκριθεί ως 1η στον όμιλο.

*Ράντερς: Με νίκη παίρνει την πρόκριση ως 2η στον όμιλο. Σε περίπτωση ισοπαλίας, χρειάζεται να μην νικήσει η Γιάμπλονετς, ενώ στο ενδεχόμενο ήττας θα πρέπει να περιμένει και ήττα της Γιάμπλονετς. Στην πιθανότητα ισοβαθμίας των δύο ομάδων, εφόσον οι μεταξύ τους αναμετρήσεις έληξαν με το ίδιο αποτέλεσμα (2-2), η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση είναι εκείνη που πέτυχε τα περισσότερα τέρματα.

ΑΛΚΜΑΑΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αήττητη παρέμεινε η Αλκμάαρ μετά την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στη Γιάμπλονετς (1-1). Έμεινε στη λευκή ισοπαλία κόντρα στη Φίτεσσε, εκτός έδρας (0-0), κάνοντας μια πολύ αναποτελεσματική εμφάνιση στο επιθετικό της κομμάτι. Στη συνέχεια επέστρεψε στις νίκες απέναντι στη Φορτούνα Σιτάρντ, εντός έδρας (2-1), έχοντας την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Τέλος, πήρε και δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Σπαρτά Ρότερνταμ (3-1), κάνοντας μια αρκετά αποτελεσματική εμφάνιση.

Εντελώς αδιάφορη η τελευταία αγωνιστική του Κόνφερενς Λιγκ για την Αλκμάαρ, καθώς έχει ήδη προκριθεί ως 1η στον όμιλο και θα βρίσκεται στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Αντιμετωπίζει όμως τη Ράντερς εντός έδρας, με τους φιλοξενούμενους να καίγονται για τη νίκη και δεν αναμένουμε από τους γηπεδούχους να κυνηγήσουν ιδιαίτερα το αποτέλεσμα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Σπάρτα Ρότερνταμ με σκορ 3-1, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ολλανδίας. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Αουασάρ στο 19’, όμως ο Κάρλσον ανέτρεψε την κατάσταση με δύο δικά του γκολ (27’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, 31’). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Παυλίδης στο 58’.

Αλκμάαρ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα ματς.(Δες το στο Pamestoiximagr)

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΡΑΝΤΕΡΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν έπεισε με τις εμφανίσεις της η Ράντερς μετά την εντός έδρας νίκη κόντρα στην Κλουζ (2-1). Δεν κατάφερε να περάσει από την έδρα της Μπρόντμπι (1-0), παρ’ όλο που έκανε μια αρκετά ανταγωνιστική εμφάνιση. Στη συνέχεια δέχθηκε δεύτερη διαδοχική ήττα, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Οντένσε, εντός έδρας (0-2), κάνοντας εξίσου καλή εμφάνιση, αλλά χωρίς ουσία.

Πολύ σημαντική η τελευταία αγωνιστική του Κόνφερενς Λιγκ για τη Ράντερς, καθώς θα αντιμετωπίσει την Αλκμάαρ εκτός έδρας και θέλει μόνο τη νίκη προκειμένου να είναι βέβαιη πως θα πάρει τη 2η θέση του ομίλου και παράλληλα την πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Αδιάφοροι οι γηπεδούχοι που δεν έχουν κάτι να χάσουν και αυτό είναι που θέλει να εκμεταλλευτεί η Ράντερς για να μπορέσει να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Οντένσε με σκορ 0-2, στα πλαίσια της φάσης των «8» του κυπέλλου Δανίας. Το σκορ άνοιξε ο Κάντρι στο 9’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Φρόκζαερ στο 40’.

Ράντερς Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Αλκμάαρ – Ράντερς στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ