Κουπόνι Παρασκευής (03/12): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Ασταμάτητα συνεχίζεται η δράση σήμερα, Παρασκευή (03/12), με το κουπόνι του πάμε στοίχημα να είναι γεμάτο και να αποτελεί το καλύτερο δυνατό ορεκτικό για το δυνατό Σαββατοκύριακο που ακολουθεί! Πάμε να δούμε τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας μέσα από το Betarades.gr!

Αποδεκατισμένη και στο Βερολίνο

Με πολλές απουσίες ταξιδεύει η Λειψία στην πρωτεύουσα της Γερμανίας για να αντιμετωπίσει την τοπική Ουνιόν, στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα.

Σπουδαίο ντέρμπι στο Ντα Λουζ

Μπενφίκα και Σπόρτινγκ συγκρούονται… με φόρα στο μεγάλο ντέρμπι της Λισαβόνας απόψε και ο ηττημένος θα χάσει έδαφος στην τρελή κούρσα των τριών. Νωρίτερα η Πόρτο δοκιμάζεται στην έδρα της Πορτιμονένσε.

Αμφίρροπη αναμέτρηση στο “Κάρμενες”

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 16 αγωνιστική της Λα Λίγκα στην Ισπανία. Η Γρανάδα υποδέχεται την Αλαβές, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ανεπιτυχή αποτελέσματα και να βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη.

Βγάζει αντίδραση η Ουνιόν

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Jupiler League του Βελγίου. Η Σιντ-Τράιντεν υποδέχεται την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Ουνιόν Σεντ-Ζιλουάζ η οποία έχει έως τώρα την καλύτερη επίθεση συνδυαστικά με την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία.

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη bwin
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ασταμάτητος κατήφορος

Σε τραγική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση η περσινή πρωταθλήτρια Τουρκίας πηγαίνει σήμερα στην έδρα της Κασίμπασα με στόχο να αντιδράσει από την τελευταία συντριβή! Παρέμεινε ο Γιαλτσίν και αλλάζει το σύστημα.

Ντεμπούτο Βέρνερ στη Βέρντερ

Ο Όλε Βέρνερ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της Βέρντερ με αντίπαλο την Άουε, την ίδια ώρα Ντάρμσταντ και Φορτούνα διασταυρώνουν ξίφη στην έδρα της πρώτης για τη 16η αγωνιστική της 2. Μπουντεσλίγκα.

Πολλά προβλήματα στη Βιτσέντζα

Όχι μία, ούτε δύο, αλλά εννέα απουσίες μετράει η Βιτσέντζα ενόψει της αποψινής αναμέτρησης στο “Renato Curi” με αντίπαλο την Περούτζια, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Serie B.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Αμφίρροπα παιχνίδια στην Β’ Γαλλίας

Μετά από μία εβδομάδα διακοπής λόγω κυπέλλου, η Β’ Γαλλίας επιστέφει με οκτώ παιχνίδια, τα περισσότερα από αυτά αμφιρροπα. Ξεχωρίζει το Γκινγκάμπ – Ντιζόν και το Κεβιγί – Νανσί, μάχες για την ουρά της βαθμολογίας.

Κρας-τεστ για Ουέσκα

Ένα παιχνίδι έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβισιόν στην Ισπανία. Η Ουέσκα που δεν αποδίδει τα αναμενόμενα έως τώρα, υποδέχεται τη Βαγιαδολίδ και θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να βρεθεί ψηλότερα στην κατάταξη. Η Βαγιαδολίδ έχει βγάλει μεγαλύτερη σταθερότητα έως τώρα.

Το βλέμμα στις ομάδες από την Σάντα Φε

Ξεκινά σήμερα η προτελευταία αγωνιστική στην Αργεντινή, με όχι αρκετά εμπορικό πρόγραμμα. Ξεχωρίζει το παιχνίδι της Ουνιόν Σάντα Φε στην έδρα της Σεντράλ Κόρδοβα, με τους φιλοξενούμενους να κυνηγούν ένα εισιτήριο στο Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ λίγο αργότερα η Κολόν υποδέχεται την παραπαίουσα Ατλέτικο Τουκουμάν, με στόχο να βρει ρυθμό για τα μεγάλα ντέρμπι που έρχονται.

Για την επιστροφή στις νίκες

Άρης Λεμεσού και Ολυμπιακός Λευκωσίας κοντράρονται στις 19:00, στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 12ης αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Κύπρου. Αμφότεροι θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, μετά και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Να συνεχίσει την παράδοση

Η 17η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ρωσίας ξεκινάει απόψε (18:00), με τη Ζενίτ να υποδέχεται τη Ροστόφ. Οι γηπεδούχοι είναι ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη, που αν έρθει θα δώσουν συνέχεια στην παράδοση που τους θέλει να μην χάνουν στα πέντε τελευταία παιχνίδια κόντρα στην αποψινή τους αντίπαλο.