* 21η Αγωνιστική

* Η Ρίβερ πέτυχε 2/2 νίκες δίχως να δεχθεί γκολ στα παιχνίδια που έχει αντιμετωπίσει την Πλατένσε.

Δείτε τα Προγνωστικά Αργεντινής

ΠΛΑΤΕΝΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αξιόμαχη η Πλατένσε στην Σάντα Φε το προηγούμενο Σάββατο, πλασματικό το τελικό 3-0 από την Κολόν, ο αγώνας κρίθηκε ουσιαστικά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν δέχθηκε το πρώτο γκολ και αποβλήθηκε ο Ιριμπάρεν.

Είχε προηγηθεί η πολύ καλή εμφάνιση και το πειστικό 4-1 εντός έδρας απέναντι στην Ατλέτικο Τουκουμάν. Μαζεύει πόντους για το 2022 πλέον η Πλατένσε, μακροπρόθεσμος στόχος της η αποφυγή του υποβιβασμού.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (3-0) από την Κολόν Σάντα Φε. Δυνατό ξεκίνημα από την Κολόν στο παιχνίδι, απείλησε και η Πλατένσε στην κόντρα, το 1-0 ήρθε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με όμορφο τελείωμα του Μέσα και πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα αποβλήθηκε ο Ιριμπάρεν της Πλατένσε για διαμαρτυρία! Έψαξε την ισοφάρισε και με 10 παίκτες η Πλατένσε, αλλά άφησε χώρους και στο 64’ ο Μπερνάρντι έκανε το 2-0. Κυριάρχησε στη συνέχεια η Κολόν, βρήκε και τρίτο γκολ με τον Αλιέντρο στο 92’.

ΠΛΑΤΕΝΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (δες το στη Betshop)

* Goal/Goal τα 6/8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Θέμα χρόνου είναι η στέψη της Ρίβερ, το 37ο πρωτάθλημα είναι πολύ κοντά για την ασταμάτητη ομάδα του Γκαγιάρδο! Οι “εκατομμυριούχοι” έκαναν περίπατο την περασμένη Κυριακή υποδεχόμενοι την Πατρονάτο (5-0), με τον διεθνή πλέον Χούλιαν Άλβαρες να σκοράρει “καρέ”!

Έφτασαν τις 9 νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια, είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα από τις 8 Αυγούστου και χρειάζονται δύο ακόμη νίκες στα 5 εναπομείναντα παιχνίδια για να σηκώσουν το τρόπαιο.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (5-0) επί της Πατρονάτο. Απόλυτη κυρίαρχος στο ματς η Ρίβερ, με τον Άλβαρες να κάνει επιθετικό πάρτι σκοράροντας “καρέ” τερμάτων! Το 1-0 πέτυχε ο Παλαβεσίνο στο 13’ με σουτ εκτός περιοχής και μετά ανέλαβε δράση ο 21χρονος φορ με γκολ στο 29’, 37’, 41 & 74’. Δύο φορές σκόραρε σε κενή εστία, ισάριθμες εκμεταλλεύτηκε μεγάλο λάθος του αντίπαλου κίπερ. Ωσεί παρούσα στο ματς η Πατρονάτο, δεν απείλησε καθόλου μέχρι το 5-0.

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας

* Under 2.5 τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Πλατένσε – Ρίβερ Πλέιτ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ