* 28η Αγωνιστική

* Goal/Goal τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας

* Στα 11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια η Αντοφαγκάστα έχει δεχθεί μόλις μία ήττα (3-7-1)

* Στον πρώτο γύρο: Αντοφαγκάστα – Γουόντερερς 1-0

ΣΑΝΤΙΑΓΟ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η ανάκαμψη των Γουόντερερς άρχισε να ξεθυμαίνει και πλέον ο υποβιβασμός μοιάζει αναπόφευκτος για την ομάδα της πρωτεύουσας. Τα ξημερώματα της Πέμπτης ηττήθηκαν αναμενόμενα στην έδρα της “καυτής” Κατόλικα (3-2), παρά τη φιλότιμη προσπάθεια και έμειναν στους 18 βαθμούς.

Ουραγοί στην κατηγορία και στο -8 από τα μπαράζ παραμονής με 7 παιχνίδια να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας νίκη επί της Έβερτον με γκολ στο 87’ και τρέχουν νικηφόρο σερί τριών αγώνων μπροστά στο κοινό τους.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (3-2) από την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα. Δυνατό ξεκίνημα στον αγώνα από την Κατόλικα, ο Σαμπέδρι άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 20’, οι Γουόντερερς ισοφάρισαν με το Σότο στο 26’, αλλά οι γηπεδούχοι πήγαν στην ανάπαυλα με δύο γκολ διαφορά, σκόραραν οι Πουτς και Σαμπέδρι στο 31’ και 39’ αντίστοιχα. Στις καθυστερήσεις όμως αποβλήθηκε ο στόπερ Λανάρο και στο 63’ αποβλήθηκε και ο Σαμπέδρι! Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν με το αριθμητικό πλεονέκτημα, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 85’.

ΣΑΝΤΙΑΓΟ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους (Δες το στην Interwetten)

* Goa/Goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια τους, ανεξαρτήτως έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΝΤΟΦΑΓΚΑΣΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Επιστροφή στις ήττες για την Αντοφαγκάστα την Πέμπτη, με ανατροπή από την Ουνιόν Εσπανιόλα (1-2) εντός έδρας. Έτσι έπεσε οριακά εκτός 7αδας που οδηγεί στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Είχαν προηγηθεί δύο σερί νίκες με σκορ 1-0. Στην έδρα της ντεφορμέ Ουατσιπάτο, η οποία την απείλησε με ισοφάριση στο τέλος και εντός έδρας με τη Μελιπίγια, που επίσης βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (1-2) από την Ουνιόν Εσπανιόλα. Προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό από κόρνερ και πολύ τυχερό τρόπο, αφού ο Φιγκερόα καταλάθος έστειλε την μπάλα στην εστία των αντιπάλων. Οι φιλοξενούμενοι γύρισαν το ματς με κεφαλιά στο 53’ και στο 76’ ξανά από σέντρα και καταπληκτική ομαδική ανάπτυξη.

ΑΝΤΟΦΑΓΚΑΣΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 2/3 τελευταία παιχνίδια της

* Δέχθηκε γκολ στα 5/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Σαντιάγο Γουόντερερς – Αντοφαγκάστα στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ