* 18η Αγωνιστική

* Goal/Goal τα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας

Δείτε τα Προγνωστικά Αργεντινής

ΝΤΕΦΕΝΣΑ Ι ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με δραματικό τρόπο απέτυχε να καταφέρει 4η συνεχόμενη νίκη η Ντεφένσα τα ξημερώματα της Τετάρτης στην έδρα της Πατρονάτο. Η φορμαρισμένη ομάδα του Μπεκασέσε ισοφάρισε δις στο πρώτο ημίχρονο, γύρισε το ματς στο 65′, αλλά ισοφαρίστηκε σε 3-3 στις καθυστερήσεις.

Είχαν προηγηθεί τρεις σερί νίκες επί των Ταγιέρες (3-0 εντός), Αρχεντικός Τζούνιορς (0-2 εκτός) και Εστουδιάντες (2-1 εντός). Κοινός παρονομαστής των νικών της η έντονη επιθετικότητά της και οι πολλές φάσεις που δημιούργησε. Παίζει με αυτοπεποίθηση και είναι εξαιρετική δημιουργικά τον τελευτάιο μήνα. Παράλληλα ανέβηκε στην 8η θέση της Πριμέρα, στο -7 από τη 2η θέση.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (3-3) με την Πατρονάτο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του τερματοφύλακα (!!!) Ιμπάνιες στο 21ο λεπτό. Η Ντεφένσα απάντησε 11 λεπτά αργότερα με ωραίο πλασέ του Πιτσίνι στην κίνηση. Νέο προβάδισμα για την Πατρονάτο με τον Αρίας στο 36′, η Ντεφένσα είχε νεά απάντηση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Τριπίκιο από στημένη φάση. Επεισόδια στη φυσούνα μεταξύ παικτών και προπονητών στην ανάπαυλα. Στο 65′ ο Ροτόντι έδωσε προβάδισμα στη Ντεφένσα με καταπληκτικό βολέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η Πατρονάτο ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με φάουλ που χτύπησε στο δοκάρι και μετά στην πλάτη του κίπερ Ουνσαΐν.

ΝΤΕΦΕΝΣΑ Ι ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (δες το στη Betshop)

* No Goal τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΛΑΤΕΝΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Συνεχίζει το αήττητο σερί της η Πλατένσε (2-4-0), μεσοβδόμαδα πήρε έναν ακόμη βαθμό στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Ροσάριο (1-1), πήγε στους 20 και κατατάσσεται 17η στην Πριμέρα. Δεν ήταν καλή, σκόραρε ουσιαστικά στη μοναδική της καλή ευκαιρία στον αγώνα, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν αρκετά με την ανατροπή.

Είχαν προηγηθεί δύο σερί διπλά για την ομάδα του Κλαούντιο Σποντόν στη Ράσινγκ (0-1) και την Ουνιόν Σάντα Φε (1-2). Γενικά στη σεζόν είναι πιο αποτελεσματική εκτός έδρας. Στο γήπεδό της έχει μαζέψει μόλις του 8/20 πόντους της και έχει σκοράρει μόλις τα 6/19 γκολ της!

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Ροσάριο. Πολύ όμορφο το γκολ της Πλατένσε για το 1-0 στο 19′ με εκφραστή τον Τισέρα. Η Ροσάριο απάντησε γρήγορα με τον Γκάμπα στο 30′, ενώ είχε χάσει τεράστια ευκαιρία να το πράξει λίγο νωρίτερα. Συνέχισε να απειλεί μέχρι την ανάπαυλα. Καλύτερη και στο δεύτερο ημίχρονο η Ροσάριο, ήταν η μοναδική ομάδα που απειλούσε, ωστόσο ήταν επιπόλαιη στην αντίπαλη περιοχή.

ΠΛΑΤΕΝΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας

* Goal/Goal τα 6/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Ντεφένσα ι Χουστίσια – Πλατένσε στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ