*11η αγωνιστική

*Παρελθόν αποτέλεσε ο Μάρκο Νίκολιτς από τον πάγκο της Λοκομοτίβ Μόσχας, τη θέση του πήρε ο Μάρκους Γκίσντολ.

*Αήττητη η Λοκομοτίβ Μόσχας στα δέκα τελευταία παιχνίδια κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν, μετρώντας επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 6/8 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Τέσσερις ήττες σε πέντε αγωνιστικές γνώρισε η Ρούμπιν Καζάν, παράλληλα πανηγύρισε μόλις μία νίκη σε επτά (δύο ισοπαλίες) επί της Ουράλ (4-0 εντός) στις 13 Σεπτεμβρίου. Πριν από δύο εβδομάδες δεν κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο της Νίζνι (1-0 εντός) παραμένοντας χαμηλά στη βαθμολογία. Το τελικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι τελείως διαφορετικό, αν οι γηπεδούχοι ευστοχούσαν στο πέναλτι του Κβαρατσκέλια στο 49’.

Σε μεγάλη μέρα βρέθηκαν και οι δύο τερματοφύλακες. Ο Σαμοσνίκοφ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε κόντρα στη Νίζνι και αναμένεται να δώσει το παρών στη σημερινή αναμέτρηση. Δύσκολα θα προλάβει ο Ζούεφ, ετοιμοπόλεμος δηλώνει ο Σάτοφ.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 από τη Νίζνι Νόβγκοροντ, για το πρωτάθλημα. Το τέρμα που δέχθηκε στο 61ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι, έκρινε και την αναμέτρηση.

Ρούμπιν Καζάν Στατιστικά

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα. (δες το στην Stoiximan)

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Χωρίς νίκη σε πέντε αναμετρήσεις παραμένει η Λοκομοτίβ Μόσχας. Μετά την ήττα που γνώρισε από τη Λάτσιο (2-0 εκτός) στο Γιουρόπα Λιγκ, ήρθε αυτή με αντίπαλο τη Ροστόφ (2-1 εντός) πριν από δύο εβδομάδες. Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το δεύτερο γκολ που ήρθε δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90’.

Τους κράτησε όρθιους ο τερματοφύλακας Πεσιάκοφ όποτε χρειάστηκε, πραγματοποιώντας πέντε αποκρούσεις. Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Λοκομοτίβ Μόσχας θα πραγματοποιήσει ο Μάρκους Γκίσντολ, στο παρελθόν εργάστηκε σε Κολωνία, Αμβούργο και Χόφενχαϊμ. Δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Γκιγιέρμε, νοκ άουτ για αρκετούς μήνες τέθηκε ο Μαγκέεφ λόγω τραυματισμού.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 από τη Ροστόφ, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε στο 10ο λεπτό με τον Μαραντισβίλι, για να δεχθεί την ισοφάριση με το αυτογκόλ του Κερκ στο 31′ και την ολική ανατροπή στο 88′.

Λοκομοτίβ Μόσχας Στατιστικά

*Με 2-3 Goals ολοκληρώθηκαν τα 7/9 τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα.

Ρούμπιν Καζάν – Λοκομοτίβ Μόσχας στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ